Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut]Mini Tut Co Do Skilli

PizzaMniam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

W dzisiejszym poradniku chciałbym pokazać wam jak można szybko wbić skilla na M2 kiedy nam nie wejdzie za pierwszym razem . !

No to zabieramy się do roboty :

Powiedzmy , że mamy ninje archer 18lvl . Weszła nam ognista strzała na M1 , ze względu na to , że ku są tanie kupujemy księgę i próbujemy wbić na m2 ! niestety zazwyczaj zobaczymy taki komunikat "To nie zadziałało . Blech" no to twierdzimy , że może jutro wejdzie i idziemy dalej expić . Ależ wcale nie musimy czekać do jutra wystarczy , ze pójdziemy do Starszej Pani , zresetujemy umiejętności , pójdziemy do Instruktora Mocy , weźmiemy skille , wbijemy danego skilla na m1 i znowu możemy czytać księgę umiejętności . Możemy to wykonać tyle razy ile to nam się spodoba ;]

Niektórzy piszą , że to bardzo drogie itp . Od razu mówię , że ten sposób jest najlepszy dla Sury , Ninji , Szamana , ponieważ dla tych postaci ku są najtańsze lecz jeżeli ktoś chce to może robić to również na wojowniku .

Pozdrawiam PizzaMniam

Liczę na + z waszej strony Tut nie jest może zbyt długi i obszerny lecz liczy się sam gest , że go zrobiłem no i niektórym może się przydać.

:]

Opublikowano

No niby tylko do m2 ale czasami to pomaga jak 3 dni z rzędu ku nie wchodzą ;p poradnik jest głównie do tych tańszych ku bo malo kto ma tyle kasy zeby aure po 7kk kupowac ;p

Opublikowano

no wlasnie to samo co up, chyba nie bedziesz resetowal skilli jak bedziesz mial zasadzke na m2 i spali ci ksiege, poza tym max do 30 lvla...

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

Na małe lvl jak gre zaczynasz od podstaw nie ma na to kasy... Lepiej poczekać te 24h i nie płacić 100k+ (20-30 lvl bez innego konta 100k to majątek ;d)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

no niby najlepiej jak sie ma inne konto ale mało kto zna tte forum i czyta te tematy co niema konta w metinie ;p ale jak ktos sobie robi nowa postać to nawet przydatne ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorka ze odnawiam temat po tak długim czasie lecz mialem nie obecność na forum . Widze , że upy piszą , że to drogie itp ale przypuśćmy , że ktoś ma postac 50+ no i chce zrobic ninje archera no to wbija lvl potem skilla na m1 jak nie wejdzie to se cofnie u staruszki potem znowu na m1 i tak cofa do póki nie wejdzie ja pare razy już z tego korzystałem i jestem zadowolony , tak sie zastanawiam dlaczego dajecie mi - , jezeli estetyka wam sie nie podoba itp to prosze pisac wszystko poprawie ;]

Opublikowano

Noo dla szamana ninji sury ogólnie ku nie są dość drogie w porównaniu do wojowników ;] dlatego jednak ten sposób się przydaje ;]

Opublikowano

Siema . Poprawiłem wczoraj trochę wygląd Tut-ka mam nadzieje , że się podoba.

Cookiee

Co do twojej wypowiedzi "nie będę aury za 20kk resetował."

Napisałem przecież , że ten tut jest najlepszy dla sury ninji szamana a dla woja to jak kto chce ;]

• 9 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...