Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Minimalizacja!

szyrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z combat arms i ogolnie z reszta, ze Gram se gram a za chwile jebudup mi sie gra minimalizuje...-.- potem klikam znowu pogram chwile i znowu jebudup i znowu sie minimalizuje i tak ciagle...;/ Kurwa prosze o pomoc beda + za to.;]

Specjalista
Opublikowano

używasz TSa? na jaki klawisz masz nastawione mówienie?

bo jeżeli na alt i w tym samym momęcie wciśniesz TAB aby sprawdzić swoje wyniki to Ci się zminimalizuje gdyż jest to klawisz szybkiego przejśćia

najlepiej zmień sobie przycisk mówienia w TSie, ja mam na wciśnięcie pokrętła myszki

albo jeśli nie masz TSa to upewnij się że nie wciskach alt +TAB

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

moim zdaniem jeśli używasz hacków używałeś to może być przez nie , może jakiś wirus przeskanuj kompa , a jeżeli używałeś hacków reinstal windowsa czy co tam masz mam nadzieję , że pomogłem daj -

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

moim zdaniem jeśli używasz hacków używałeś to może być przez nie , może jakiś wirus przeskanuj kompa , a jeżeli używałeś hacków reinstal windowsa czy co tam masz mam nadzieję , że pomogłem daj -

tak naprawde 2lt3 i hackow uzywalem... ale juz ogarnelem to. wystarczylo direxa zaktualizowac;)

Opublikowano

tak naprawde 2lt3 i hackow uzywalem... ale juz ogarnelem to. wystarczylo direxa zaktualizowac;)

Czyli rozumiem iż problem rozwiązany .

Zamykam .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...