Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.O Wow ja jak testowalem facebooka na komorce to sam sie dopasowywal pod rozdzielczosc komorki i byl mobilny.

Ja obecnie w ogole nei uzywam portali spolecznosciowych typu : NK, FOTKA, Facebook itd. Powod jest prosty: Gromadza dane i sprzedaja innym firmom by mogly spamowac reklamami ;).

NK przegielo pale z regulaminem... jak akceptujesz go to momentalnei dajesz im prawa do swoich zdjec i danych. Wiec moga je uzyc do reklamowania portalu z twoja twarza :) albo sprzedac innym firmom by mogly wykorzystywac wasze buźki do reklam .

Facebook tez taki swiety nie jest.

Dlatego olalem portale ;) Wam tez radze . Jakos dawniej bez nich sie dalo zyc to i teraz mozna bez nich zyc.

jqeuR.png

Opublikowano

Ja obecnie w ogole nei uzywam portali spolecznosciowych typu : NK, FOTKA, Facebook itd.

nie porównuj fejsa do jakiejś tam fotki :)

@Top

Wbijasz na przeglądarkę na komórce, wpisujesz w google facebook mobile i pobierasz odp. dla twojego telefonu.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Facebook tez taki swiety nie jest.

FB trzyma wszystkie wrzucone zdjęcia nawet po usunięciu. Jakoś mi to nie przeszkadza.