Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Suckmt2 I Sdlongju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam takie dwa pytania/prośby.

Po pierwsze. jak uruchomić własny priv serwer przez klienta SuckMT2... bo mc itd nie działają. Czy po połączeniu z PLem 08 czy bez.

po drugie. czy mógł by ktoś podać alternatywny link do ściągnięcia clienta SDLongju, bo ten w temacie o spolszczonym chińskim cliencie - nie działa... tzn pobieranie jest ale w połowie się zawiesza.

Opublikowano

a skont takoffe spolżczenie wźiońć?

wiem durne pytania, ale po raz pierwszy robie priva do mt a jestem troche zabiegana osoba i nie mam czasu na grzebanki. po to pytam :) z góry dziękuję

dla pana leci plus! oraz... pieńć!

Opublikowano

nie umiałem wejść na forum, cały czas serwer przeciążony, teraz dopiero dałem plusika no i ponawiam pytanie.

skąd wziąść spolszczenie i czy po dodaniu takowego do czystego clienta suckmt2 będą działały mi pliczki mc itp.

no i co z tym sdlongju. rzeczywiście inna przegl?

Opublikowano

łapej plus.

hmpf a co z tym sd? myślę że to antywir mógł blokować ale problemem jest też to że on mi np na 254 MB sie zatrzymał, transfer był ale pobrane nie leciało ;p

jeszcze tylko muszę się nauczyć jak to obsługiwać.

aha i jak już zrobię to spolszczenie (uh, jak xDD) to mam to wkleić do CZYSTEGO suck mt2 i wtedy mc beda chodzić?