Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Klopot Z Wejsciem Na Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam mam taki problem ze jak wchodzi mi do okna z postaciami wybieram postac i gdy mi laduje w pewnym momencie wychodzi do Windows prubowalem reinstal metka i na modzie kamera tez i nic POMOCY

Opublikowano

Może złe spol.

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

Spolszczenie robisz na najnowszym metin2 connect changer czy tym starym z jednym portem?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

wychodzi ci do Windows ... otóż to problem serwera gdy jest restart nieraz, bo miałem tak na EliteMT2 kiedyś jak naprawiali CH3 i CH4 to wybierałem postać, pasek się ukazał i po 1 sek wywaliło do Windows.

PS. Jeśli to nie to, to zobacz czy masz dobry port pod World(Gra)

Opublikowano
wychodzi ci do Windows ... otóż to problem serwera gdy jest restart nieraz, bo miałem tak na EliteMT2 kiedyś jak naprawiali CH3 i CH4 to wybierałem postać, pasek się ukazał i po 1 sek wywaliło do Windows.

PS. Jeśli to nie to, to zobacz czy masz dobry port pod World(Gra)

A moglbys troszke jasniej bo nie kumam jak sprawdzic czy mam dobry port

221cfd29d54740dc9d394c3c0b026cda.0.gif

Zasłużyłem ??

Daj + lub 5

1797771778.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...