Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z instalacją klienta EvoniS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem :|

Proszę, na Ss'ach zrobiłem jaki problem mam :

1.Oto folder z EvoniSem :

c7a78cf62d84.jpg

Teraz błąd, z jakim się spotykam przy ruruchamianiu EvoniS'a:

11396c5530b8.jpg

JEŻELI KTOŚ WIE, JAKA TO PRZYCZYNA POWODUJE TAKI KOMUNIKAT, TO PROSZĘ O NAPISANIE INSTRUKCJI, CO MAM ZROBIĆ, Z GÓRY THX

Wie ktoś, co jest przyczyną? ;/ prosze moda o nie zamykanie tematu do konca wyjasnienia sprawy...

w znika grafika, więc macie linki ;|

4410678874.png

Opublikowano

Po pierfsze to zjec trohe sera, a po drugo primo to ja nie jestesm rzadnym spambugiem.

Niby taki wielki miszcz morderator a nie potrafi odrurznić buga/bota od sera! Ty weś lepiej zgłoś sie do o-en-zetu bo coś hyba jests z tobom nie tak.

Ale nie pszejmój sie, bo ser potrafi zwalczycx takie dolegliwości.

W Kupie Siła!

Opublikowano

Po pierfsze to zjec trohe sera, a po drugo primo to ja nie jestesm rzadnym spambugiem.

Niby taki wielki miszcz morderator a nie potrafi odrurznić buga/bota od sera! Ty weś lepiej zgłoś sie do o-en-zetu bo coś hyba jests z tobom nie tak.

Ale nie pszejmój sie, bo ser potrafi zwalczycx takie dolegliwości.

W Kupie Siła!

Nie lubie sera, wolę coś bardziej takiego, energetycznego jak PowerRade, tiger, redbull wiesz, ale Tobie się tez by przydało...Po ''pierfsze'' myślisz, że to było fajne? oooj myliś się, to było żałosne

Wracając do sprawy, wie już ktoś? ;/

4410678874.png

Opublikowano

Dla mnie te ssy nie działają.

Domyślam się, że albo masz problem ze złączenie plików czego robic nie musisz. Merkon wrzucil juz całęgo złączonego klienta.

Jeśli złączyłeś klienta i nie możesz go odpalić ponieważ wyskakuje Ci błąd "Brak połączenia z Evonis" To wiedz ze jest to spowodowane nie włączeniem jeszcze serwera, oraz każdy tak ma.

Opublikowano

Dla mnie te ssy nie działają.

Domyślam się, że albo masz problem ze złączenie plików czego robic nie musisz. Merkon wrzucil juz całęgo złączonego klienta.

Jeśli złączyłeś klienta i nie możesz go odpalić ponieważ wyskakuje Ci błąd "Brak połączenia z Evonis" To wiedz ze jest to spowodowane nie włączeniem jeszcze serwera, oraz każdy tak ma.

OMGmam clienta pobranego, instalke mam nie rozumiesz tego, ze przy WŁĄCZANIU!?! ZARAZ NAPISZE CI JAKI BŁĄD MI KICKA: the requested action with this object has failed...

4410678874.png

Opublikowano

debilom mowimy nie ... kieruje to do jaraj!

wzajemnie -.- i dziekuje za takie miłe słowa -.- Super z ciebie osoba, skoro oceniasz człeka po poscie, gratuluje :<

4410678874.png

Opublikowano

LOL, a niby z kąd ja go mam? patrz na ss'y panie mądry.

chciałem tylko pomoc tu masz gotowa instalacje ech