Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, szukałem na Black Markecie, GOLD za SMS, w przedmiotach wirtualnych, ale prawie cały dział jest zawalony metinem. <_< Mógłby mi ktoś podać ( najlepiej kilka ) linków do ofert, GOLD za KASE w nostale. I nie żadnego oszusta xD Po uzyskaniu odpowiedzi, prosze barycza o natychmiastowe zaknięcie tematu. B)

63989389769756300986.png

Opublikowano

lepiej doładuj sam sobie konto , albo znajdz kumpli i uskładajcie sobie na większy bonusowy zakup z jednego konta , nigdy nie bedziesz pewny czy nie trafiłeś na oszusta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

lepiej doładuj sam sobie konto , albo znajdz kumpli i uskładajcie sobie na większy bonusowy zakup z jednego konta , nigdy nie bedziesz pewny czy nie trafiłeś na oszusta

Robem, jeżeli nie masz nic do powiedzenia co może mi pomóc w mojej prośbie , to proszę - nie dawaj takich głupich odpowiedzi.

Dalej czekam że ktoś udzieli mi odpowiedzi. Bez kazań. <_<

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ja miałem pare tylko nie moge znaleźć ale dla mnie to oszustwo mi zaden nie chcial pojsc ;)

http://goku007.wrzuta.pl/sr/d/aQakNCuOLyX/dragon_ball_z_-_goku_iii

Opublikowano

wiesz co dałem ci tylko rade jak możesz postąpic

nigdy nie bedziesz pewny czy cie nie oszukają mimo nie wiem jakich przychylnych opini innych błędy są przy płatnościach i rozliczeniach , oszuści też

będzie ok nie trafisz na oszusta nawet na Allegro gdzie jest tez kilka ofert

rade ci dałem dobrą, bo na tej samej zasadzie inni kroją kase na naiwnych którzy myśląc że kupując tanio zyskają coś , jak dla mnie to nic innego jak dac zarobi komuś kto pomyślał o tym wcześniej , pomyśl i ty nim coś skrytykujesz

zbierz kilku chętnych na forum, kupcie większy pakiet i pod patronatem forum czy jakiegoś moderatora podzielcie sie własnym zyskiem z większego zakupu . mój siostrzeniec tak gra , ponad rok i nigdy nie maja problemów z czymkolwiek, jedna osoba zajmuje sie kupowaniem, sprzedażą i dzieleniem zysków

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

wiesz co dałem ci tylko rade jak możesz postąpic

nigdy nie bedziesz pewny czy cie nie oszukają mimo nie wiem jakich przychylnych opini innych błędy są przy płatnościach i rozliczeniach , oszuści też

będzie ok nie trafisz na oszusta nawet na Allegro gdzie jest tez kilka ofert

rade ci dałem dobrą, bo na tej samej zasadzie inni kroją kase na naiwnych którzy myśląc że kupując tanio zyskają coś , jak dla mnie to nic innego jak dac zarobi komuś kto pomyślał o tym wcześniej , pomyśl i ty nim coś skrytykujesz

zbierz kilku chętnych na forum, kupcie większy pakiet i pod patronatem forum czy jakiegoś moderatora podzielcie sie własnym zyskiem z większego zakupu . mój siostrzeniec tak gra , ponad rok i nigdy nie maja problemów z czymkolwiek, jedna osoba zajmuje sie kupowaniem, sprzedażą i dzieleniem zysków

Dobrze, zdaję sobie sprawę z konsekwencji takich zakupów. Ale takie rady prosiłbym odpowiadać na PW czy w profilu, bo gdy pisze temat z konkretnym pytaniem to wolałbym uzyskać na nie odpowiedź. Dziękuje ci za radę - przemyśle to.

63989389769756300986.png

Opublikowano

linków nikt nie poda tu w dziale na forum, bo takie są zasady zakaz handlu , a wystarczy spytac w black markecie czy tam dac oferte.

na pw nie ma sensu, jako rada przyda sie wszystkim kupującym i chcącym ustrzec oszustów , to nic nowego i funkcjonuje w wielu grach , jak gra zgrana grupa osób zawsze się sprawdza .

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...