Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis - Rzeczywistosc Czy Zwodzenie?

Scorpions84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie chcialbym zauwazyc ze pewnie temat ten zostanie wziety za kolejny zwykly spam i trafi w koszu (ale warto sprobowac - moze odpowiedzi stana sie jasniejsze).

Nie wiem od czego zaczac gdyz na chwile obecna za duzo mysli mam w glowie...moze od tego iz bylem osoba ktora wszystko obserwowala i czekala na dalszy bieg wydarzen, starajaca sie nie brac udzialu w kolejnych bezsensownych dyskusjach i prowokacjach pewnych uzytkownikow forum, lecz odpowiedzi calego TEAMU na pewne pytania nie zaspokajaja mojej wiedzy.

Na poczatek chcialbym zacytowac

Merkon:

P: Kiedy włączycie server?

O: Nie wiem. Nie chcę wam znowu podawać kolejnej daty żeby nie okazało się to klapą. Pare godzin przed premierą pojawi sie temat na forum.

Kolejnej daty czy godziny??

Merkon:

Poczytajcie sobie posty Makysa, Tangue, Mihaueek, może coś zrozumiecie...

Czytamy caly czas i wracajac do odpowiedzi na pytanie kiedy wlaczycie serwer, sa one nie sa jasne...niektorzy czekaja z niecierpliwoscia na wasz serwer. Narobiliscie nadzieje wszystkim oczekujacym podajac date otwarcia kilka dni temu przez co skupiliscie na siebie wielka uwage wszystkich uzytkownikow forum. Kazdy z nas oczekuje od was czegos tak samo jak i wy od nas, wiadomo ze jedno bez drugiego nie bedzie istniec...my jestesmy dla was, a wy dla nas, wiec nie rozumiem dlaczego gdy sa pytania (nie wszystko to spam) typu kiedy bedzie serwer, czemu go nie ma, jakie sa postepy to cisza z waszej strony. Jesli jestescie odpowiedzialni za serwer, to takze za informacje o nim skoro juz podaliscie date otwarcie i niestety nie miala ona miejsca, kilkakrotnie byla przekladana. Nie chodzi tutaj mi o to ze jestesmy jakimis maniakami siedzaczymi przed komputerami czekajacymi na serwer tylko osobami ktore wymagaja w takim razie informacji jak przebiegaja prace. Rozumiem ze trwaja prace i rowniez meczace jest to gdy wam trujemy, ale jak juz zostal rozpoczety temat ciagnacy sie przez caly czas to powinniscie byc w porzadku wobec nas i odpisac co kilka godzin. W chwili obecnej wyglada to tak iz my oczekujemy cos co tak naprawde nie wiadomo za ile bedzie, nie ma nawet w przyblizeniu dokladnego dnia, nie mowie tutaj o godzinach. Skoro tak i nie macie czasu nam odpisac to jaka mamy pewnosc iz gdy serwer zostanie otwarty bedziecie nam pomagac w problemach, bugach, itp.? Bedziemy do was pisac tak samo jak teraz i odpowiedzi beda padac niejasne po jednym dniu? Wiekszosc tutaj spamuje, nie wiem jaki maja w tym cel...moze tylko nabijaja sobie posty wulgaryzmami, brakiem kultury, ale takze sa ludzie ktorzy normalnie podchodza do sprawy nie spamujac a zakladaja nowe tematy tylko i wylacznie dlatego iz odpowiedzi padaja raz na jakis czas (bardzo rzadko).

Mamy klienta ale mysle ze gdyby nie to iz ciagly natlok nowych tematow nadal by go nie bylo do tej pory, wszystko jak dla mnie jest wymuszone. Nikt nikogo tu nie pogania, jedynie tylko prosimy o postepy w przygotowaniu. To na tyle chyba, nie chce mi sie dalej cytowac i robic z tego lektury do analizowania, bo nie w tym cel...jasno staram sie przekazac wam to co kazdego z oczekujacych osob na serwer irutyje. Postepujac tak dalej uwazam iz sporo osob podejdzie do serwera jak zarowno teamu sceptycznie i mimo wszystko duzo ludzi niestety pojdzie grac gdzie indziej, dokladnie chodzi mi tutaj o Nevrasta ktorego kazdy rowniez oczekiwal. Mam nadzieje ze Merkon jak i cala reszta zrozumie to i nie odbierze jako kolejny atak w jakiejkolwiek postaci;)

Opublikowano

@Up

To idź już na NevrasT'a skoro takie bzdety masz pisać.

Nie rozumiem was. Płaczecie żeby włączyli serwer bo mówicie że jak evenye. Włączą i zacnzie się bugować bo był niedokończony. I co wtedy? Znów płacz bo kolejne evenye, bo się buguje.

Tak ciężko poczekać? Czekaliście tyle dni do dzisiaj to kolejny jeden czy dwa was nie zbawi!

1292102632u115053.png

Opublikowano

przestancie zakladac tematy 1 jest do dyskusji a na serva warto czekac zapewniam wam jesli bd slaby wyzyjcie sie na mnie ;p

MERKON JESLI TO CZYTASZ POWIEDZ CZY WYSTARTUJE DZIS

Opublikowano

ciekawe co merkon odpisze , sam sobie to zrobil ze ludzie wkurzeni i sie nie dziwie zapowiada jak jeszcze nie ma all zrobione ja jakbym mial juz 100% tylko wlaczyc to bym dopiero podawal godzine startu

Opublikowano

Tu nie chodzi o czekanie, tylko o brak informacji ze strony teamu..

Kurwa, tak trudno powiedzieć co się dzieje?

To do ciebie merkon, widzimy że siedzisz w temacie!

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Jako gracze, którzy czekają na serwer prosimy tylko o jedną informacje : Czy serw będzie dziś?

Nie ma sensu czekać i tracić czas przed komputerem/laptopem śledząc tematy.

72770520.jpg

BloodAndPain

Heroina

magef61.png

Evonis OFF

Opublikowano

Błędem było podanie daty.

Co do startu. Naprawdę nie wiem jak się sprawy potoczą. Okazało się teraz, że mamy jeszcze naprawdę sporo rzeczy do zrobienia żeby nie było żadnych bugów, a gra była sprawiedliwa...

to zamiast dawać clienta to trzeba było już w piątek powiedzieć że przekładacie datę a nie się bawić

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zgadzam się z tym, że podanie daty było wielkim błędem zamknijcie tematy dajcie serva kiedy to Polska zostanie mistrzem świata w piłce nożnej może wtedy będzie skończony. Najbardziej dziwi mnie to, że każdy Merkona post miał w sobie: zostało nam mało rzeczy do zrobienia same duperele. Jednak to nie prawda skoro piszesz, że dużo jest.

Opublikowano

Mam 1 pytanie czy ten serwer wogóle wystartuje w styczniu ?? czekamy na niego dłużej niż na evenye

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

zle ze podal date premiery ale juz trudno trza czekac

ALE

MERKON JESLI TO CZYTASZ POWIEDZ CZY JEST SENS W OCZEKIWANIU DZIS NA SERWA?

Opublikowano

yoshomaru jak byś nie zauważył to każdy temat o evonisie jest zamykany a merkon caly dzien przeglada forum zamiast pracowac nad serwerem chyba długo poczekamy

Pomogłem? daj plusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...