Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer - Dragonlandia

Yuri20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer działa pod 1.2_01!

Dragonici to bardzo niedawno powstały serwer Minecraft BETA. Serwer opiera się na najnowszym oprogramowaniu gwarantując wygodę grania, tak samo jest z sprzętem, który ów serwer obsługuje.

Czym jest minecraft?

Minecraft jest sandboxową grą komputerową, która pozwala graczowi budować konstrukcje z kostek w świecie 3D. Pomysł na produkt powstał z zainspirowania grami Dwarf Fortress, Dungeon Keeper, i Infiniminer. Gra jest podzielona na dwie odmiany, Betę i Classic, gdzie Classic jest skupione na samym budowaniu, a Beta zawiera przeciwników, licznik zdrowia oraz wiele możliwości i przedmiotów. Beta jest na bieżąco aktualizowana. Obie posiadają tryby gry jednoosobowej i wieloosobowej.

Beta

Beta jest jedyną wersją Minecraft, która na bieżąco się aktualizuje. Jest dostępna tylko poprzez kupno gry. Beta zawiera survival mode z trybami single i multiplayer. Wymaga ona od gracza, aby poprzez budowle uchronił się przed potworami i znalazł materiały ukryte pod ziemią. Ma ona limit przedmiotów, które posiada gracz. Różne klocki mogą być wytworzone w przedmioty, takie jak miecze, skrzynie, kolejki i wiadra. Są też rośliny i zwierzęta, które można hodować. Gracz posiada inwentarz, w który zawiera klocki, przedmioty oraz licznik zdrowia. Zdrowie można stracić poprzez atak potworów, upadek lub kontakt z ogniem, i może zostać uzupełnione przez jedzenie. Po śmierci gracz odradza się w swoim punkcie wyjścia z pustym inwentarzem. Może on odzyskać przedmioty, docierając w miejsce swojej uprzedniej śmierci.

Mój serwer natomiast za pomocą popularnego programu umożliwia grę za darmo!

Hamachi:

ID SIECI(kilka pierwszych mogą być pełne): Dragonici, Dragonici2, Dragonici3, Dragonici4, Dragonici5, Dragonici6 itp (do 10)

IP: 5.171.4.105

Hasło: lol

Serwer rozwija się bardzo szybko i mam nadzieję ciągle budować nasz świat, ale z pomocą graczy!

Powtarzam, że możecie liczyć na wygodną grę bez LAGÓW!

Także poszukujemy kadry operatorów, sam nie będę wiecznie online dlatego pomocna ręka będzie mi pomocna ;P

Opublikowano

Bardzo miły server. 0 lagów i miła atmosfera. cud miód i marchewki. ale serv świeży i robimy dopiero miasto . czekamy na kolejnych mieszkańców ^^

Opublikowano

server bardzo fajny

pozdro dla goblina za kopanie ze mną ;p

i updejtują go

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

kk jak tylko mi sie uda dojsc na dlużej do kompa to wbijam cie odkopać

a może napisz do admina ??żeby cie teleportował

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Tak jak obiecywałem serwer się ciągle rozwija! Działa już sklep ze srebrnikami, a jutro będzie już można kupować i sprzedawać BEZ KOMEND!

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na server dużo przydatnych pluginów takich jak zabezpieczanie domów ,zostala tez niedawno wprowadzona waluta. Miły klimat częste godziny działania i ogółem fajnie

Opublikowano

Są zabezpieczenia, miasto całe jest bezpieczne. Lagi były niezależne ode mnie, spowodowane jest to słabą optymalizacją gry. Ale....

Mam zaszczyt ogłosić, że serwer przeszedł na najnowszą aktualizację gry! Nowa wersje przede wszystkim cechuje się znaczną optymalizacją co powinno zniszczyć lagi do minimum!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...