Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Injector Nie Reaguje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem wygląda tak, że włączam injector, pojawia się komunikat "waiting for warrock.exe", ale po uruchomieniu Warrocka nadal jest "waitin for... itd. Co z tym zrobić? Dodam, że tak jest od dłuższego czsu z każdym hackiem.

Opublikowano

Jaki injector? Włączasz z prawami administratora? Zdradź nam swój system i wersje FrameWork'a zainstalowaną na PC

Opublikowano

Jaki injector? Włączasz z prawami administratora? Zdradź nam swój system i wersje FrameWork'a zainstalowaną na PC

Injector podobno najlepszy, NAERON, system to XP 32 bit, co do FrameWork`a to jestem totalnym laikiem, znalazłem tylko plik "GrooveUIFramework.dll" jeśli o to chodzi to jest wersja 12.0.4518.1014. Nie użuwam firewall`a, tylko windowsowy, Antywir to AVIRA.

Opublikowano

Jak włączasz WR to wejdz w menedżer zadań i upewnij się że proces nazywa się rzeczywiscie WarRock.exe :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Jak włączasz WR to wejdz w menedżer zadań i upewnij się że proces nazywa się rzeczywiscie WarRock.exe :P

Tak, a dokładnie najpierw "WRLauncher.exe", później "WRUpdater.exe", następnie "WarRock.exe". No jak się domyślam to oczywiste :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...