Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [TuT] VRS bug

Brodek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
noob to moze i jestes ty tego nie wiem a czy kopiowalem hmm chyba nie wiesz co to znaczy kopiowanie noobie..nawet nie wpadles na latwiejszy sposob zeby bez tego twojego durnowatego pliku o wiele szybciej i wiecej miec cred...

jak jestes taki madry to ty napisz ten "latwiejszy" sposob

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

lol cccccc ty jests glupi jakis . Mówisz ze znasz latwiejszy sposob na Credyty a nawet nie umiesz z tego korzystac ^^^^ zalll

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano
lol cccccc ty jests glupi jakis . Mówisz ze znasz latwiejszy sposob na Credyty a nawet nie umiesz z tego korzystac ^^^^ zalll

haha glupi hmm nie umiem korzystac a czy my sie znamy i wiesz na jakim ja serwie gram ze tak piszesz? wlasnie zal.pl ale chyba ciebie sciska...

400 cred mozna nabic w 10sec...

Opublikowano

I ja wtrącę swoje dwa słowa.

ccccc - zamknij się do cholery, skopiowałeś słowo w słowo, NIC nie zmieniłeś i jeszcze herezje opowiadasz.

Prawda jest taka, żeś skończony noob i idiota..

Bo co za debil bierze ctr+c, ctr+v i upiera się, że wcale nie skopiował?

Sio i wróć jak skończysz 18 lat -.-

A te texty typu zal.pl są masakrycznie głupie, ja miałem nadzieję, że Polacy są choć trochę normalni, ale jak widze takich "ludzi" jak ty to cała nadzieja w pizdu idzie -.-

Jak fajnie, nie moje forum to moge sobie troszke pojeździć, w końcu tutaj nikt mi nie zarzuci dawania złego przykładu xD

Zakaz reflinków w sygnie.

Coming

Opublikowano
no i sie wydalo mam nie 10 tylko 8 lat i teraz bede plakal kupisz mi cukierka haha..jestem idiata ale takim samym jak ty..tak jak sie wydalo jestem dziecko 8 letnie i co zal ci? mów mi wiecej tak haha czekam z niecierpliwoscia..dodam na koniec mojego pisania z toba ze jesteś nie hacker tylko udajacy malutkiego hackerka haha koniec nie pisze wiecej na ten temat bay bay ..ale ty pisz mi wiecej tak prosze....

ccccc mam prosbe nie udzielaj sie w tym temacie, z kazdym postem pokazujesz ze z ciebie coraz wiekszy noob

a co do oliwiera to nie skopiowal slowo w slowo, tylko napisal to bardziej przejzyscie +dodal link i moj nick tak jak mu mowilem

Opublikowano

o jejku no czekam na odpowiedz na zadane pytania nie umiesz na nie odpowiedzieć ?

dałem ci moje gg więc wbijaj czekam a jak nie to tu odpisz chyba że piszesz a nie wiesz co piszesz co te słowa oznaczają czekam czekam z niecierpliwoscią ...nie gniewaj sie ale majac 8 lat to moge nie wiedzieć no ale zebyś ty nie wiedział to nie możliwe?

jestem na haju znaczy co ze jestem na hawajach?

Opublikowano

Ja mam pisać na gg? To nie ja mam problemy ze sobą ^^

Ja żadnych trudnych słów nie widzę w moich postach, masz jakiś problem łap za słownik, nie mam zamiaru Ci ich wyjaśniać, nigdy jakoś nie chciałem być nauczycielem w podstawówce ^^

Mam wrażenie, że "lekko" odbiegliśmy od tematu.

Jakiś mod?

Coming

Opublikowano
Ja mam pisać na gg? To nie ja mam problemy ze sobą ^^

Ja żadnych trudnych słów nie widzę w moich postach, masz jakiś problem łap za słownik, nie mam zamiaru Ci ich wyjaśniać, nigdy jakoś nie chciałem być nauczycielem w podstawówce ^^

Mam wrażenie, że "lekko" odbiegliśmy od tematu.

Jakiś mod?

ojej no a wczesniej pisałeś że mi wyjaśnisz jak trzeba ale jesteś zmienny jak chorągiewka na wietrze..

ja nie wiem jak sie szuka ludzi na gg dlatego podalem ci moje gg prosze odpisz bo zaczne płakać i bede miał nocne koszmary ty w roli głównej jako zamaskowany psychologonauczyciel czekam...

Opublikowano

Masz przywidzenia, pisałem tylko, żebyśmy już nie zaśmiecali tematu i jeśli masz coś osobiście do mnie to lepiej pisz na gg ^^

I napisałem też, że moje gg jest w profilu ale widocznie nie masz ochoty ruszyć tłustego zadka i sprawdzić.

Coraz to kolejne twoje posty utrzymują mnie w przekonaniu, że w niemowlęctwie musiałeś mieć straszną traumę.

Jeśli chcecie znać moje zdanie to obstawiam potrącenie przez tramwaj ^^

Mam już dość zaśmiecania tego tematu więc jeśli nie potrafisz zamknąć się lub napisać na gg to zawsze pozostaje PW

Coming

Opublikowano
Masz przywidzenia, pisałem tylko, żebyśmy już nie zaśmiecali tematu i jeśli masz coś osobiście do mnie to lepiej pisz na gg ^^

I napisałem też, że moje gg jest w profilu ale widocznie nie masz ochoty ruszyć tłustego zadka i sprawdzić.

Coraz to kolejne twoje posty utrzymują mnie w przekonaniu, że w niemowlęctwie musiałeś mieć straszną traumę.

Jeśli chcecie znać moje zdanie to obstawiam potrącenie przez tramwaj ^^

Mam już dość zaśmiecania tego tematu więc jeśli nie potrafisz zamknąć się lub napisać na gg to zawsze pozostaje PW

o widzisz a tak myślałem sobie skąd mam tego guza pewnie to ten tramwaj ja sie nie potrafie zamknąc bo chyba dzwi się zamykają i z tego co wiem to i ty haha

a co to za skrót PW ?a ty znowu o pisaniu na gg juz kilka razy pisałem nie wiem jak ale jak tak chcesz to pisz na moje gg..

• Dodaj nową pozycję...