Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ekipy Do Stworzenia Serwera Dedykowanego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , posiadam serwer dedykowany o parametrach 4x2,8ghz , 8gb ram oparty na łączu 100mbps/100mbps . Na serwerze jest wgrane wszystko co potrzebne aby serwer dzialal oprocz samych plikow serwerowych i zrobionej bazy danych tak aby serwer dzialal jak powinien. Poszukuje osoby lub osob ktore potrafia zarzadzac i tworzyc serwer metin2 bez najmniejszych problemow, poszukuje osob doroslych i doswiadczonych , mam juz dosc uzerania sie z dziecmi ktore zeruja na poradnikach z MPC i sami nie potrafia nic. Za pomoc oferuje GA dozywotnio pod warunkiem stalej wspolpracy, strona serwera jest w budowie , posiadam wykupione domeny pod strony , konfiguracja serwera ma byc "HARD" ze srednimi zyskami z IS , wiecej szczegolow pod numerem gg 3577467 oczywiscie obowiazkowo musze w jakis sposob zweryfikowac dane osoby zainteresowanej aby nie bylo pomylek i nie domowien oraz oszustwa jak to kiedys juz mialo miejsce. Serwer jest i bedzie zawsze oplacany , nie wymagam NIC oprocz fachowego podejscia do sprawy , zaangazowania i sumiennej pracy! Prosze sie wypowiadac w tym temacie. Z wyrazami szacunku SoA.D

Opublikowano

Tak, niestety na tym forum dużo osób które są dziećmi nie będą nie znajdziesz... Jeśli robisz już ten serwer to mógłbym zostać na nim GM jeśli szukasz owych... Posiadam wysoką kulturę osobistą i bardzo dużo czasu, codziennie od 14 do 22 lub dłużej w razie konieczności i oczywiście całe weekendy. Jestem doświadczonym graczem w Metina. Umiem wszystko to co GM powinien umieć :] (Eventy, OX, Znam Komendy) Ale na informatyce się znam, posiadam własną stronę i Portal Informatyczny. Jeśli będziesz szukał GM to proszę napisz na moje GG: 15608106.

Pozdrawiam, Ziomix669

sygnaturae.png

neveria_team.png

Opublikowano

no juz ewentualnie nie musi to byc osoba dorosla , zdzierze jesli bedzie to osoba nieletnia lecz posiadajaca spore umiejetnosci!

Opublikowano

@Kejsi:

Nauczymy się, nauczymy :) Ale ja nie chce GM na jakimś starym serwie, chce zostać GM na nowym serwie, na tym serwie. Na żadnym innym nie :P Wiec pisze tutaj :]

sygnaturae.png

neveria_team.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.Moze zaczne od tego ze mam na imie Kamil.Mam 17 lat (prawie 18).

Moje doswiadczenie: Nie bede pisal ze umiem all komendy... bo to bez sensu kazdy moze sobie przepisac z listy...

robillem juz server no hamachi na 120 osob i przetrwal 2 tygodnie ale potem znudzilo mi sie to.

Potrafie all na navicacie co tylko sie chce.np.(Nowe Wierzchowce, na poczotek itemy czy logowaniu Itd.)

NA bazie danych sie znam tak na 7/10.

Mysle ze bylbym dobrym partnerem.

pisz na gg:3569605 lub pw (lepiej gg na koncie zadko siedze) pozdrawiam

Ps:potrafie rozwniez robic clienta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...