Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Za Kupowanie Golda

TysiuBogiem

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Up pewnie kupił na allegro

ja bym zrobił nową postać i potem listem na główną.A co do bana to nie wiem, ale chyba nie dostaniesz bana/

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Za kupowanie Goldów na allegro grozi ban stały :/.

jak bys tak powiedział to by ci nie odbanowali bo oni nie ponoszą odpowiedzialności za wydane pieniądze.

bo nikt cie do tego nie zmusza :P.

A jak bys kupił inną postacią i wysłał pocztą to by raczej cie nie zbanowali chyba że by sie uparli i po ip cie złapali :P.

Jak cos to 3 opcja mało prawdopodobna :)

ale pamiętaj to 2 konto mam byc na innej poczcie :)

Opublikowano

Inna poczta nic nie da. Najlepiej idź do kolegi, który nie gra w 4S zrób u niego konto, kup na tamto konto goldy i potem sobie prześlij. Uwaga! Wszystko musisz robić i niego!

@Topic

Za goldy z allegro grozi ban stały.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hmm czyli moge dostac bana jak to na glowna poszlo tylko ze mam juz je 4 dni i niedostalem a koles ktory mi to wyslal ma 1lv i nazwe jak bot wszyscy mi mowia ze jest mala sznasa ale ja i tak sie boje :( jak myslicie ile czasu musi minac?bo ludzie ktorzy kupuja golda od tych co ja to komenty same pozytywne niema nic ze zbanowano mi konto itp czyli miusial bym miec poteznego pecha nie? i czy ktos z was kupil i dostal bana

Opublikowano

Kupowałem goldy i nic . Nie mam dalej bana.

3-5tyg temu kupiłem i zero bana .

3/4 kasy poszedło się już walić.

Być może dlatego, że mam zmiene ip(neostrada).

Jak też masz neostrade kupuj.

Tylko na początku zrób nowe konto odbierasz kase listem prześlij na swoją i usuń postać i konto.

A potem przy logowaniu zrestartuj neta tak żeby ip sie zmieniło .

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

czyli rozumiem przez to ze niedostane ale nastepnym razem owa postac itp tak? ja tez mam neo:D a i to nieadmini robia kase na lewo lecz ludzie robia sobie mase 90 i z kolegami badz prawcownikami to zbieraja oplaca im sie to

Opublikowano

Tysiu, bana dostać możesz, ale z neostradą małe szanse, ale zawsze są.

Na początek przed logowaniem z konta na konta restartuj neta, żeby się IP zmieniło co zmiejszy szanse na bana.

Przynajmniej mi zmniejszyło ;D

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

Opublikowano

tylko ze oni niemaja zadnych podtsaw aby mnie zabanowac bo to idzie z tych takich spam botow (np 4story.cc itd) a jedyny jaki maja dowod to moj nick na gg kolesia jakiegos jak dalmnie to sa tylko poszlaki ktorych niemoga zidentyfikowac

Opublikowano

Kupowałem goldy i nic . Nie mam dalej bana.

3-5tyg temu kupiłem i zero bana .

3/4 kasy poszedło się już walić.

Być może dlatego, że mam zmiene ip(neostrada).

Jak też masz neostrade kupuj.

Tylko na początku zrób nowe konto odbierasz kase listem prześlij na swoją i usuń postać i konto.

A potem przy logowaniu zrestartuj neta tak żeby ip sie zmieniło .

Z tym usuwaniem konta się za bardzo nie zgodzę. GM'i dokładnie sprawdzają konta, które oddaje się do usunięcia. Ja jak grałem jeszcze kiedyś na hackach (bo były) to do póki nie usuwałem konta wszystko było ok, przesyłałem kasę i bana nie było. Aż pewnego razu usunąłem konto, bo uzbierałem wystarczająco dużo kasy, żeby grać już normalnie (ok. 500g). Jak oddałem konto do usunięcia następnego dnia rano już na wszystkie moje konta dostałem perma -,-

Więc konto już lepiej zostawić, a nie usuwać, taka mała rada ode mnie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ostatnie pare pytan dzisija mija tydzien odkad zakupilem golda

mam wazne pytanie

czy zrobic nowe konto poprzez ProgramAol? i przeslac cale eq (kusza+18 i eq+11) na t kono i odczekac tn nastepny tydzien

czy czekac dalej bo wkoncu niemaja podtstaw aby zbanowac konto bo spredawca by musial doniesc i jescze nieslyszlem o banie za kupowanie golda ani yangow w metinie

a gold jest dostarczony z postaci ktora juz najprawdopodbniej nieistnieje "a....n" i to przyszlo od amerykancow:) niewiem jak to bedzie dzialac pamietacie moze nicki jakie wam przyslaly gold

koles ktory mi sprzedal przez allegro kupil to od jakiegos kolesia jak sa e spam boty itp

Opublikowano

Tutaj już Ci pomóc nie moge, przepraszam :(

Ja normalnie zrobiłem przesłałem i była gitara.

@uXimbiQ

Może miałeś pecha :P Albo Cię wykryli przez ip

Ale wielkie thx za rade ;>

+

1321373093-U145988.png

By

Me

<GLIK>

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...