Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem mBot

Rychu Peja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co... Dałeś wirusa i się cieszysz... Po co dałeś scan przecież tak prosty program który zmienia wspułrzędne w HTML nie zawiera linijki która jest brana jako wirus.

To więc kurna spieprzaj N00Bie!!!
Niewyżyte dziecko
Opublikowano

kurwo szmato zjebje nie moge teraz nawet uruchomic menarzera zadan wkurwiłem sie na ciebie mów jak to teraz naprawic i wypierdalaj z tym wirusem albo cie mój wujek znajdzie przez IP i podam cie do proxy jak mój kumpel takiego samego zjeba i jeszcze pujde na policje kurwo jebana

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

Jeśli korzystasz z Windows Vista lub 7 naciśnij Alt+Shift+Pint Screen :]

Szukasz miłego,z poczuciem humoru GMa, który ma zawsze komendy pod ręką na swój serwer Metin2?To napisz już teraz do mnie PW ;)

beznazwydz.jpg

Opublikowano

jeszcze jak chce kozystac z klawiatury ekranowej to mi ją wyłancza pomoże m ktoś z tym??jjak tat pisac na GG 9297752 a ciebdie noobie zapierdole jak ty mi nie pomorzesz huju

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

Szukasz miłego,z poczuciem humoru GMa, który ma zawsze komendy pod ręką na swój serwer Metin2?To napisz już teraz do mnie PW ;)

beznazwydz.jpg

Opublikowano

Mi się też przez ten program komp całkowicie POJEBAŁ. przez takich jak oni mam problemy z kompem. A to co radziłeś Drakness żebym zrobił mi się też ZJEBAŁO.

Szukam poradnika jak zrobić serwer Mu Online takie jak ZhyperMu. Z góry dziękuje za pomoc. Jeżeli ktoś maił link do strony lub sam poradnik to wysyłajcie na maila.

Mail: [email protected]

GG: 11157316

Opublikowano

Jak włączyć szybko menadżer zadań:

1. Otwórz notatnik

2. wklej do niego to:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]

"DisableTaskMgr"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]

"DisableTaskMgr"=-

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system]

"DisableTaskMgr"=-

3. Zapiszcie plik w postaci *.reg

4. Kliknijcie dwa razy.

5. Włączcie menadżer zadań

6. W zakładce procesy wyszukaj nazwy wirusa i kliknij na niego i kliknij delete potem kliknijcie na opcje tak.

7. Usuńcie wirusa przez kosz

8. Zeskanujcie komputer

Na 100% był to robAK

Opublikowano
Mi się też przez ten program komp całkowicie POJEBAŁ. przez takich jak oni mam problemy z kompem. A to co radziłeś Drakness żebym zrobił mi się też ZJEBAŁO.

No bo to noob jeden co chce se pore kont ukraśc ale i tak założe nowy system n\za 50 zł.Tylko że dopiero w Październiku bo stara straci all pliki do płatnika:/

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

beznazwydz.jpg

Opublikowano
Jak włączyć szybko menadżer zadań:

1. Otwórz notatnik

2. wklej do niego to:

3. Zapiszcie plik w postaci *.reg

4. Kliknijcie dwa razy.

5. Włączcie menadżer zadań

6. W zakładce procesy wyszukaj nazwy wirusa i kliknij na niego i kliknij delete potem kliknijcie na opcje tak.

7. Usuńcie wirusa przez kosz

8. Zeskanujcie komputer

Na 100% był to robAK

NO SUPER!!

Tylko że wiesz jaki to wirus...??

Jak wiesz to napisz.A i to robak,keylogger i coś win32... i tak nie wiem co to te win.32.

Ale ten temat powinien byc CLOSE jusz a noob powinien dostac BANA.

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

beznazwydz.jpg

Opublikowano

@up

------------------- -------------------------------

| Jak to close? Przecerz my przestrzegamy innych... Chcesz aby było więcej ofiar?? |

------------------- -------------------------------

kurde!!! Zabijcie proces wirusa bo jak to keyloger to jest zapisany w procesach...

Robak to jest na pewno bo miesza w Windowsie i pewnie robi kopie

Aplikacja Win.32 to też jest bo zablokował MZ

Niektóre wirusy po formacie nie da się zabić...

Ja radze pobrać dobry anty wirus i nim po procesach, plikach, i pamięci przejechać.

Wiecie jakie poważne problemy wam robi... Wasi rodzice lub wy korzystacie z banku podajecie tam pin i nr on się zaloguje i całą kase przeleje!! Pocieszenie ale jak przeleje to ten przelew będzie w archiwum bankowym i wystarczy ściągnąć jego adres i po nim... I jaką kare dostanie... Niszczenie mienia, naciągnięcie na dodatkowe koszty, i powodowanie zagrożenia w internecie... jeszcze łamanie praw autorskich (co do margonem)

Jak nie to poproszę wujka aby go przez IP namierzył... Wtedy to tylko wysłać pozew każdy z nas postawi się w sądzie.

Pamiętajcie że każdy zostawia ślad w internecie wasze IP jest zapisane w archiwach dostawcy internetu. A właśnie policja ma maszyny które w kilka sekund znajdą winowajcę... choćby łączył się z serverem prox

Opublikowano

Ok zrobimy ten skrypto-hax do margonem razem ja się znam na HTML i poszukam coś ale potrzebuje pomocnika chętnych proszę o napisanie na numer GG 8687427

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...