Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Taki Program Zeby Łamać Hasła Gg?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest

nie pozdrawiam , idę sobie coś połamać i nie cudze ale swoje kości na nartach B)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Gdyby był to wszyscy tracili by konta. Pomyśl trochę zanim zadasz pytanie.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

spider44 jest, tylko sposób w jaki to możesz zrobi jest dośc pracochłonny i na pewno nie zrobi tego pod windows , zresztą jak widac po poście poziom wiedzy nie jest za wysoki i nawet użycie snifera sprawi mu trudnośc

inny sposób to mając dostęp do profilu założonego bezpośrednio na kompie bez problemu rozkoduje sobie potrzebne hasło do gg jakimś łamaczem haseł gg z netu po warunkiem że ktoś kto się logował zaznaczył opcje zapisz hasło

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

robem: sniffer nie łamie hasła, tylko je przechwytuje. Rzeczywiście zapomniałem, że ktoś może mieć hasło zapisane w konfiguracji programu - wtedy rzecz jasna można je złamać.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

nie pisałem o sniferze jako łamaniu tylko w ogóle jako użycie programu by coś z niego wydostać do dalszej obróbki

pamiętam jak dawnie mając tylko snifer ( sam miałem SessionWall przez kilka lat pod opieką jako administrator ) można było odczytywać praktycznie wszystkie komunikatory, od haseł po wiadomości beż zadnych dekodowań , teraz to niemozliwe bo większość ma kodowane połączenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja mam paczke ze wszystkimi pierdołami do gg, są tam jakieś przechwytywania haseł itp. ale nie jestem pewny czy to działa :P

tu link

http://hotfile.com/dl/8026550/cb027a9/GG_MegaPack_v2.0.rar.html

files-uh5jt7EzQJ.jpg

Nie daje scana więc ściągasz na własną odpowiedzialność

Opublikowano

robem: ba, 3 lata temu gdy bawilem się w takie pierdoły, rzeczywiście można było przechwycić wszystko. Dzisiaj przy logowaniu do poczty domyślnie jest zaznaczone "loguj z ssl" i możemy sobie naskoczyć :) Dobrze z drugiej strony, bo mali 'haxi0rZy' nie zabierają koleżankom haseł do blogów.

Opublikowano

Ja mam paczke ze wszystkimi pierdołami do gg, są tam jakieś przechwytywania haseł itp. ale nie jestem pewny czy to działa :P

tu link

http://hotfile.com/dl/8026550/cb027a9/GG_MegaPack_v2.0.rar.html

files-uh5jt7EzQJ.jpg

Nie daje scana więc ściągasz na własną odpowiedzialność

Jak Animator Opisów GG będzie działał i bez vira to będzie to masz +sa i 5tke

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

Nie ma takiego programu jeśli chodzi ci o program łamania Haseł to jest ale tylko do złamania na twoim dysku a nie że wpiszesz sobie danej osoby gg i złamię jej Hasło jęsli nawet tak by było to po co ktoś by miał gg na kompie jak by było można się włamać do nie go . Pomyśl zanim napiszesz jakiś temat ....

Opublikowano

a ty pomyśl nim coś napiszesz bez sensu bo to wszystko już wyżej napisaliśmy w odpowiedziach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...