Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

pl4tffus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec mam ataki problem:

Chciałem zagrac z kolega w trybie spec ops zrobilem wszystko zgodnie z poradnikiem (http://www.mpcforum.pl/topic/240445-tutjak-o-minac-na-piracie-multiplayer/page__p__1880205#entry1880205)

Wiec moze napisze wszystkie nasze czynnoscimoze w tym jest blad:

-logujemy sie do steama(tak bylo w filmiku ze potrzeba to zrobic)

-kolega podaje mi ip jak wpisuje je do programu teknogods w wlasciwosciach w elemencie docelowym po spacji wyglada to tak xxxxxxxxxxxxx --ip=xxxxxxxxx

-kolega wlacza gre przez normalny plik teknogods i wybiera operacje specjalna

-ja wlaczam gre przez skrot z wpisanym ip wlaczam operacje specjalne i naciskam 12 i pisze dolaczanie do sesji

I tak caly czas nie moze dolaczyc dodam ze mamy Naty open wiec to nie to powiedzcie prosze w czym jest lad lub dajcie iny sposob podlaczenie sie w operacje specjalne prosze:) Robimy to juz tydzien i nie mozemy dojsc do konca:)

Pomoc nagradzana +:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

matisek3211.png

Opublikowano

A moze ktos poda link do jakiegos tuta albo wyjasni mi co pokolei co ja i moj kumpel mamy robic??

Jeszcze do tego dołaczylem hamachi stworzylem server z haslem moj kolega dolaczyl ale jak biore pinguj czy cos to pisze minal czas zadania Prosze o pomoc bo ja naprawde chcialem z nim zagrac w te operacje specjalne:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

matisek3211.png

Opublikowano

Naty mamy otwarte:P napisalem to na gorze ale w stylu strict open:P spieszylem sie z pisaniem tego bo musialem z kompa zlazic:P Wiec dam edita i naty mamy open.

Edytuje post poniewaz rozwiazalem problem:) To nie jest spam tylko informuje innych zeby sie nie glowili:P Wpisywalem ip z jego komputera a nie z hamachi:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

matisek3211.png