Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Na Garenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy zna ktoś jakiegoś działającego na Garenie bota? Próbowałem już UDOBot'a ale z tego co doświadczyłem i przeczytałem na forum to się chyba nie da go się uruchomić na Garenie.

Może, ktoś z was wie jak go uruchomić? Albo zna jakiegoś działającego bota na Garenie (najlepiej, aby był darmowy), ponieważ z tego co widać to tam pełno botów lata.

Jeżeli znacie takiego bota to podajcie nazwę oraz mały opis konfiguracji lub link.

Za pomoc dam +'a i 5 ;)

Za podpowiedzi +'ika :)

Opublikowano

Ja używam UDObota 3.0.2 postawionego na własnym serwerze (nie na dedyku, tylko nie łączy się z serwerem UDObota bo wtedy wywala błąd)

Używam do tego UDObot Local Launcher v1.2

Opublikowano

Ten Adbot wg mnie jest słaby. Połowa skrzynek które zbiera to honeyboxy, przez co w 3 godziny zebrał mi jedynie 1,5k uri. UDObotem w 3 godziny spokojnie wyciągam 4-5k...

Gdybyś miał jakieś problemy z uruchomieniem UDObota 3.0.2 (jeśli na niego się zdecydujesz) to pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Ten Adbot wg mnie jest słaby. Połowa skrzynek które zbiera to honeyboxy, przez co w 3 godziny zebrał mi jedynie 1,5k uri. UDObotem w 3 godziny spokojnie wyciągam 4-5k...

Gdybyś miał jakieś problemy z uruchomieniem UDObota 3.0.2 (jeśli na niego się zdecydujesz) to pisz do mnie na PW.

Problemy z adbotem pisz tutaj to pomoge

Opublikowano

@slafcio

Dzięki za konkretną odpowiedź, ja aktualizowałem boxy z Gareny i dlatego wywalało mi błąd :/. Teraz już wszystko śmiga jak należy ;).

Pięć i +'ik oczywiście tak jak obiecałem :D

Opublikowano

Napisałem Ci na pw żebyś zaktualizował z GE2, ja tak robie i mi działa na Garenie. Tam można aktualizować chyba ze wszystkich serwerów z wyjątkiem gareny :D

Opublikowano

;/ Nie wiem jak to zaktualizowac, jak mam serwer udobota to wchodze w serwer - html - version i tam wklepuje wszystko z honeybox updater i blad wyskakuje i wywala udobota ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...