Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa Serwery Jeden Unable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem mój kolega chciał sobie zainstalować WoW'a. Nie udało się ponieważ wyskakiwało mu ciągle coś tam Hard Drive itd. To zrobiliśmy tak, że nie poprzez instalowanie, ale poprzez skopiowanie wow'a no i działa, ale nie w pełni. Mam 2 fajne serwerki (bo chcieliśmy PvP). Fantasy-Age.net i Cruel-wow.com. Pierwsze sprawdzaliśmy Cruela, ponieważ na tym chcieliśmy ogólnie grać. Wyskakuje mu "Unable to connect (...) (strona supportu)" Dobra nie działa mówimy wogóle nie rychnie ale tak dla jaj sprawdziliśmy Fantasy-Age... O dziwo zadziałał -.- Cruel nie chce,a FA chce. Realmlist gdy wpisuje ma dobry. Ja wchodzę na Cruela bez problemu a on nie może, ale na Polski serwer może. Ja mam radiówke internet on też (znaczy on ma trochę słabszą). W google kiedyś sprawdziliśmy i pisali, aby wyłączyć Firewalla i usunąć folder "WTF" i "Cache" tak zrobiliśmy, ale nadal to samo. Macie może jakieś pomysły? Prosze o pomoc.

Legenda
Opublikowano

Na pewno masz dobrego patcha zainstalowanego ?!

Może Fantasy-Age jest wyłączony ?!

Może wpisujesz złe hasło ?!

Legenda
Opublikowano

Cruel-wow.

Updates

by Ace at 1/8/2011

Gdy klikniemy po więcej informacji, jest napisane że serwer tymczasowo wyłączony z powodu aktualziacji i że powinien wrócić do gry wieczorem.

@Down.

Jak grasz skoro na stronie piszę że jest wyłączony ?

@Edit. Ok już działa, server.

Opublikowano

No widzisz serwerek działa, ja mogę grać a u kolegi 100% dobry realm nie chce działać ;( pisze mu unable to connect bla bla i strona supportu ;/ na inne może się zalogować a na ten nie...