Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Jak Zyskać Darmowego Oryginalnego Minecrafta

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Oto tutorial jak dostać darmowy full klucz Alpha do Minecrafta.

Wymagania :

Konto na Facebooku

Trochę wolnego czasu

1. Wchodzimy na Facebooka i logujemy/rejestrujemy się

2. Wchodzimy na stronę producenta :

http://www.minecraft.net/

2. W lewym dolnym rogu klikamy " Lubię To " i dodajemy do "Lubię to "

3. Teraz najgorszy etap. 2 razy dziennie Na kanale wyświetla się słowo klucz, kto pierwszy je wyśle na PW do tego kanału wygrywa klucz.

4. Wydawca gry podaje nam nam Klucz go gry i instruuje nas jak go wprowadzić.

PW - Prywatna Wiadomość

Oba klucze są do wersji Alpha ( tej lepszej ). Jest to trochę trudny sposób ale mojemu koledze z pracy 3 razy się udało. 2 klucze sprzedał na Allegro.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam pytanie gdzie to słowo pisze w informacje czy gdzie ? I jak napisać na pw bo ja takiej opcji nie widze ;/

Jeśli mi się uda dostaniesz z 10 plusów ;)

Opublikowano

ja nigdzie nie widze PW help gdzie ona jest?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

nie ma tego ani na facebooku ani na stronie więc gdzie

76561198014515809.png

Opublikowano

To ciekawe, że wygrał 3, bo na kanale pojawiły się tylko 4 klucze (ogólnie) i wygrały osoby zza granicy. ^_^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Komuś się pojawiło słowo? Bo mi nie

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

ja wogole na ich stronie nie mam "Lubie To" ;/

to samo co Sopher ^^

Podaj ktos strone na facebooku ich ;>

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

Do zamknięcia.! Mam w lubie to minecrafta i od miesiąca kodu na oczy nie widziałem.!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Wtf.. Gdzie do cholery jest "Lubie to" ?! Czy autor tematu jest ślepy czy niewidomy?!

Na Facebooku się nie da wysyłać PW, a co dopiero na minecraft.net ?

CLOSE!

Opublikowano

@up

Tej wiesz co to jest facebook.?! Nie że się nie da tylko trzeba umieć... Jest napis lubię to na pewno.! Ja dziwne ze klikłem! Zalezy jaką macie wersje facebook

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mąka ośmieszyłeś się jest jedna wersja facebooka. www.facebook.com to nie klient tylko stronka ..

ty też bo odkopałeś temat

@Topic ta akcja już dawno nie istnieje - mysle że do zamknięcia

Oddajcie minusy! :(

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...