Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent Na 18 Urodziny

damianix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem co kupić koledze na 18. Prosił bym o jakieś propozycje na prezenty. Wibratory, dildo i inne tego typu dziadostwa odpadają, rzeczy z Metina (konta, yangi czy jakos tak też odpada). Na prezent mogę z kolegami wydać do ok. 120zł. Allegro raczej odpada, bo nie wiem czy paczka dojdzie na czas.

Opublikowano

Nie trenuje nic i w nic nie gra, żadne gry online, nie ma x-boxa, PS'a. Czym sie interesuje trudno Mi powiedzieć. Mamy pomysł kupić z kolegami wiatrówkę :

http://www.hobby4men.com/wiatrowka-karabinek-lider-31-kal-5-5-mm.html

ale nie wiemy czy to dobry pomysł.

Opublikowano

http://allegro.pl/wzk-6-gruba-lala-fat-betty-dla-koneserow-wrazen-i1389137374.html

55 zł tylko....

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@up ma racje to zależy czym się interesuje jak sport np. piłka nożna to kup mu jakąś drogą piłkę,perfum i figurkę z napisem 18 lat

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Widać że szarych komórek nie chce ci się uruchamiać to pytasz nas...

Kup mu jakąś nówkę grę na PC.

Opublikowano

Nie to, że nie chce nam się nam myśleć. Propozycje były scyzoryk, wiatrówka, bongo, gruszka+rękawice,rzutki(takie lepsze) ale nie każdy chodzi na 18 i nie każdy wie co kupić. W zasadzie to będzie nasza 1 osiemnastka i nie wiemy kompletnie co kupić chłopakowi. Nie pije, nie pali. Widzieliśmy dość fajne karafki, ale on nie pije, więc to raczej odpada.

Gra na PC raczej odpada ponieważ on woli po prostu ściągnąć z torentów grę i mieć pirata. W nowsze gry grał a starszych raczej nie kupimy bo głupio iść z grą z przed 3-5 lat.

Opublikowano
Propozycje były scyzoryk, wiatrówka, bongo, gruszka+rękawice,rzutki

Z wiatrówki osobiście był bym zadowolony i uważam że to nawet dobra propozycja.

Opublikowano

Nie to, że nie chce nam się nam myśleć. Propozycje były scyzoryk, wiatrówka, bongo, gruszka+rękawice,rzutki(takie lepsze) ale nie każdy chodzi na 18 i nie każdy wie co kupić. W zasadzie to będzie nasza 1 osiemnastka i nie wiemy kompletnie co kupić chłopakowi. Nie pije, nie pali. Widzieliśmy dość fajne karafki, ale on nie pije, więc to raczej odpada.

Gra na PC raczej odpada ponieważ on woli po prostu ściągnąć z torentów grę i mieć pirata. W nowsze gry grał a starszych raczej nie kupimy bo głupio iść z grą z przed 3-5 lat.

To są jeszcze tacy ludzie!?

Po raz : na chuj mu bongo jak nie pali?

Po dwa : to 18 a nie rocznica ślubu.... Kupcie coś śmiesznego, zboczonego, przecież o to chodzi w 18 -.-...

Po trzy : (wszystko już napisałem ale tylko dwa "po" nie wyglądają fajnie)

@Down

Za 120zł? To dostaną marną tą 5...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Alkohol, 5 gram?

@AP

No nie wiem jak u Ciebie, ale ze znajomościami na luzie wyciągam gram za ok 25 zł.

Opublikowano

@Up

Gdybyś debilu czytał wszystkie posty wiedział byś że on jest nie pijący.

Opublikowano

A może chcę jakąś grę w która da się grać tylko na oryginalnej.Ja polecam kupić coś z jajem... Albo coś takiego co sobie będzie mógł powiesić na ścianie i mile wspominać.

Opublikowano

Polecam dmuchaną lalę , nasadke na Wacuśka :)

O to chodzi w 18 .

No o to , i o najebanie się ( dla tych troche mniej mądrzejszych :) )

Opublikowano

Jak można kupić GRE na 18??? ohujaliście?:D

Gdybym ja dostał gre na 18 to bym chyba jebnoł na zawał :D

To musi być coś śmiesznego a nie żadne gry czy coś

Wiatrówka to nawet dobry pomysł :)

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...