Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bożewomt2[Pl][Hamachi]

Soczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz twórcy serwerów nie są nic kreatywni i idą na łatwiznę używając gotowych plików

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Trochę nudne są już serwery hamachi - każdy tak samo wygląda...

Może wygląda tak samo ale nie koniecznie musi mieć tę samą atmosferę.

PS. Jeśli macie jakiś pomysł na serwer-piszcie! Każdą myśl rozważę.

@nfsc:

Chciałęm serwer pvp, 4fun a nie hard. Jeśli miałbym robić hard co jest głupie na serwerze hamachi to bym dał swoich npc, a do takiego typu serwera nie ma co innego dodać. Można usunąć parę rzeczy ale to i tak sensu nie ma (chociaż jak widać troszeczkę jest zmienione).

@edit:

Niech mi ktoś jeszcze napisze coś o handlarzach. Wiem, że to nie są moi handlarze ale jeśli was to tak bardzo boli to nie grajcie, a nie spamujecie...

Opublikowano

Naprawdę nie spamujcie już o handlarzach bo to nic nie da. Mogę ewentualnie coś dodać/zmienić w nich. A co do serwera już była 1 edycja, że tak powiem go i nie wypadł źle,więc tu też będzie dobrze. Zresztą już trochę osób jest.

PS. Patrze na mój nick na hamachi. Zawsze jest coś dopisane po nicku np.ON-serwer on, OFF-serwer off, i RESET- reset serwera.

@edit:

Jutro postaram się przeprowadzić 2 konkursy:

-konkurs pvp -walka 1v1 (losowo przydzielani gracze do siebie),

-konkurs na zabicie bossa (wybieram losowego bossa w miarę trudnego).

Za wszystko będzie nagroda (jakiś itemek, ranga)

W przyszłości postaram się zrobić do końca konkurs OX ale to nie teraz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up:

Napisane, że 4fun to raczej nie trzeba expić ale i tak zmieniłem na wszelki wypadek.

@topic:

Zapraszam na serwer. Jak wbije trochę wiecej osób będą różne konkursy itd. Ale póki co za mało nas:P

Opublikowano

Bo może szukam rozwiązania, a zresztą też nie będę poświecał całego dnia na szukanie. Też mam własne życie co nie zmienia jednak faktu, że nie będę próbować naprawić czy coś zrobić. Też mi zależy na serwerze, więc nie odpuszcze szybko. Spokojnie...

Opublikowano

Jako,że stary twórca generatora reklam Vazixable zmienił treść tekstu w nim i prezentacje zrobione w generatorze od niego wyglądają tak jak ten , tematy zostaną wywalone do kosza.

http://www.mpcforum.pl/topic/278024-prezentacje-serwerow-hamachipilne/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...