Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Mapki Jinno Z Najlepszymi Spotami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sa to zmodyfikowane mapki dla graczy ktorzy maja poraz pierwszy grac w

jinno.jpg

Wiec najpeirw pokaze wam mapke zmodifikowana przezemnie Mapy pierwszego maista czyli Pyungmoo

41280500939675079669.jpg

LEGENDA MOBY:

Czerwony Znajduja sie tutaj: Dziki generał , Dziki Łucznik, Dziki Sługa, Silny Dziki Łucznik, Silny Dziki Generał, Best. Kapitan, Chuong

Żółty: Sa tu wszelkiej masci dzikusy bardzo doobre spoty lecz expi na nich sporo osob. znajdziemy na nich miedzy innymi: Best. Maniak , Best. Łucznik, Best. Specjalista z ktorych mozna dropnac FMS , jelonka , lub zloty klucz

Pomaranczowy: Sa tu wszelkiej masci Jak-To Ku-Yang itp z ktorych dropimy zadzerwiale ostrza , kawalki klejnowtow , kwalaki zepsotych zbroi oraz na tamtych teranach zanjaduje sie duza ilosc metinow na 25lev i 30lev

Zielony Znajdziemu tutaj spora liczbe zaprzysieznonych na ktorych zazwyczaj ludzie expia do max 15levela niestesty expi tam duzo chinskich botow dropimy tam najczesciej biale wsttegi

LEGENDA BOOSY:

Lekki Zielony znajdziemy w tych punktach oto tego bossa . Szukamy go najczesciej do wykonia misji na 47lev ze strony pamietnika lub do dropu fms zloty klucz lub shurihen +

Ciemny Róz Znajdzimy tutaj Machona z niego nic wartosciowego nie drpi tylko maski na 21lev

Seledynowy W tych punktach znajdziemy chounga zazwyczaj zabijamy by wykonac 13poziom konia. Nic z niego wartosciowego nie dropi chyba ze ebonitowe kolczyki

Nebieski

Znajdziemy tu Go-Pea zabija sie go glownie do misji chyba na 27levelu by zdobyc pierscionek dla Mirine. Rowniez z niego nic ciekawego nie dropi

Fioletowy W tych meijscach znajdziemy Bo, głownie zabijamy go by zaliczyc misje na 12poziom konia rowniez nic z niego cennego nie dropi

Zapraszam do zapoznania się z m1 Jinno czili Pyungmo

02785959027901350612.jpg

LEGENDA MOBY:

Żółty Znajdziemy tu pieski expi sie tutaj zazwyczaj na niskich poziom 0-5lev pozniej idzie sie na niedziwiedzie

Seledynowy Znajdziemy tutaj zaprzysiezonych meidzy innymi Mi-Yung E-Yung itp dropimy tam najczesciej krem do twarzy oraz biale wstegi + znajdziemy takze na tamtym terenie metiny czerni i bitwy

Czerwony Zandjziemy tutaj spora ilosc bialych tygrysow i brazowych niedzdiwedzi. Respi sie tam tez Jin-Hee ktore czesto szukamy do misji od straszej pani by zdobyc peirscionek zareczynowy. Respi sie tam tez metin chciwosci

Pomarańczowy Znajdziemy tutaj wszelka masc niedziwiedzi poczawszy od niedzwiedz do przeklety brazowy niedzwiedz ktory respi sie am z Bera dropimy tam glownie zolcie i niedziwdzie skorki wystepuje tam metin chciwosci , bitwy , walki

LEGENDA BOOSY:

Niebeiski znajdziemy tutaj Łykosa głownie ubijamy go poto by zaliczyc misje na 44lev chyba w poszukiwaniu mapy skarbow. nic cennego z niego nie dropi tylko poty i futro wilka +

Zielony Znajdziemy tutaj Scrofie glownie zabijamy ja poto by zaliczyc wlasnie misje jak u lykosa ma on dwa przeklete czerwone dziki jako ochrone z ktorych moga dropnac koziki

Fioletowy Jest to najsilniejszy z bosow w m1 glownym celem zabijania go jest wlasnie misja na 44 lev nic ciekawego z niego nie dropi tylko szpon tygrysa +

Rózowy Znajdziemy tutaj Bere zabija sie ja glowie do misji na 44lev ma ona orchone 2 przeklete brazowe neidzwiedzie z ktorcyh dropi rib raz droplem

LICZE na skromny - jednak trche to pisalem

EDIT: 6.01.11r dodano m1 jinno

EDIT: Na prosbe Szpiegu1993 dodam ognista ziemie jescze ale to okolo 15

Edytowane przez Grzyb2p31

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Za starania i estetykę leci + przyda się poradniki jeszce bardziej by się przydał jakbyś dodał wszystkie mapki i co sie gdzie znajduje

Opublikowano (edytowane)

kurwa nie ja zbieram minus xD jezu ja juz mam 212 minusow prosze nie plusujcie

nie spamuj

Edytowane przez x070x

userbarwb.png

Opublikowano

heheh bardzo ladny poradniczek sam ogolnie gralem w chunjo i jak zaczelem grac w jinno to bardzo duzo trudnosci mi sprawialo szukanie chodzby Bo do 12misji konia a tu prosze wszytko eleganco pomocny user jestes i tyle czekam na ognsita ziemie i m1

i odemnie leci - i 5

userbarwb.png

Opublikowano

Ja akurat znam mapę Jino ale nowym użytkownikom może się to przydać.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Ladny tutek a i blad popelniles:)

Pisze sie Mahon nie ,,Machon'' ;)

Ogladalem te tutki na innych forach bylo tam za duzo szumu a ty to zrobiles to na jednej mapce i krotkie wytlumaczenie

Brawa

sstwc.jpg

Opublikowano

No naprawde pomocne czekam na m1 :)

Przyda sie to nie tylko nowym graczom ale i tym bardziej doswiadczonym ktorzy nie grali w jinno (tak jak ja )

Mogl bys zrobic jeszcze shinsoo (chunjo znam na pamiec)

Leci - :P

Opublikowano

up to sa moje ss a za bledy ortograficzne przepraszam pisałem to bardzo pózno

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...