Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka Latania Helikopterem

pawelamd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie chcę nauczyć się latać??

Mam problem bo nikt nie chce mi w tym pomóc więc pomyślałem, że może ktoś na forum będzie mnie chciał ktoś nauczyć.

Jeśli jest ktoś chętny proszę pisać na gg. 12073250 umówimy się i trochę polatamy.

Za chęci będą + :rolleyes:

url=http://www.warrock.info]g4ammer.gif[/url]

Opublikowano

Były Tuty jak latać, ale nikt cię prosto nie nauczy najlepiej znajdź kolegę róbcie roma na hasło i latajcie sobie. z czasem się nauczysz. a jak nie to niech ktoś ci startnie roma i będziesz się uczyć ; )

Opublikowano

Po pierwsze kiedy lecisz zmien kamere przyciskiem "delete" bo wtedy nie celujesz jak pijak ;D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up A może on wszystko wie ale nie wychodzi mu latanie, mnie np denerwuje jak oni krążą na pandora east tymi heli nad bazą i gówno można zrobić, do tego trzeba mieć wyczucie.

Mysle ze tutaj zwykly poradnik nie pomoże.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ja moge polatac, a i kurwa nie podrabiaj mi nicku.

ProcekAMD

pawelamd

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...