Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Jaki Serwer Byście Chcieli?

Gość Emillo

Jaki serwer byście chcieli?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer by?cie chcieli?

• A'la sdLongju
      2
    • Nowoczesny
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwerze z chęcią byście zagrali? Bardziej klasycznym czy nowoczesnym?

A'la sdLongju

Czyli wszystko jak jak było na sdLongju... Bez przesady i żadnych nowości. Wszystko oryginalne. Odbugowany damage z broni na wyższe lvle i możliwośc robienia ich. Klasyczny metin 50:50.

Nowoczesny

Zupełnie odmieniony świat metina. Nowe bronie, zbroje, potwory, przedmioty. Maksymalny poziom dwukrotnie zwiększony. O wiele, wiele więcej nowości.

Opublikowano

No Pewnie, Ze Stary, Bo Te Nowe Bronie To Przesada <_< Chociaz Na Tych Nowoczesnych Metkach Podobaja Mi Sie Tylko Zbroje Tzn, Szafirowe Stalki Itd, Ale Bronie Beznadzieja xD

P.S. A Po Za Tym Kiedys Lepiej Sie Gralo, Np Z Bojowego Robilo Sie Syrka, Potem Smiercio, A Teraz Nie Ma Zadnej Frajdy, Bo te Nowe Bronie Weszly o.O

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, ale nawet jeśli piszecie posta to proszę zagłosować również w ankiecie ;)

Opublikowano

ja bym wolal bardziej nowoczesny, takie stare to... no stare i troche nudzace człowieka już

jak juz to bym chcial taki serwer, nie za latwy exp ale tez nie za drudny, drop yang przystosowane do expa i do cen itemkow, nowe ciekawe mapki i moze nowe moobki, mozliwosc robienia z np. stali roznych zbroi (przyklad z jednego z pewnie wielu serwerow: stal---> hwang ---> zbroja wolnosci ---> cos jak stal ale taka brązowawa jakby ---> tu cos jakby niebieska stal ale ikonka od tytanowej zbroi, mozna ulepszac od +0 do +9 itd....) podobonie z broniami np (szpon ---> brzegowe ---> ksiezycowy ---> swiety dalej niestety nie wiem jak bylo na tym serwie)

poprostu na ciekawym i nie nudzącym sie serwerze najlepiej sie gra, nie taki ze wchodzisz.. chwila moment 90lvl +

jesli dobrze rozumiesz o co mi chodzi ;p takie serwery sa najlepsze zeby sie nie nudzic ;p

Opublikowano

nowoczesny,

np. z miecza na 1 lev +9 by się dało zrobić miecza na 5 lev i tak dalej ... później jak się zrobi Syriusz będą potrzebne ulepszacze (perły), tak samo z sztyletami wachlarzami łukami i innymi.

by się dało zrobić np srebrnego hwanga (podobnie na Cavalosie)

exp powinien być łatwy 500% ?!

max lev hmm 155 ? większy ?

Antaris to shit

Opublikowano

No Pewnie, Ze Stary, Bo Te Nowe Bronie To Przesada <_< Chociaz Na Tych Nowoczesnych Metkach Podobaja Mi Sie Tylko Zbroje Tzn, Szafirowe Stalki Itd, Ale Bronie Beznadzieja xD

P.S. A Po Za Tym Kiedys Lepiej Sie Gralo, Np Z Bojowego Robilo Sie Syrka, Potem Smiercio, A Teraz Nie Ma Zadnej Frajdy, Bo te Nowe Bronie Weszly o.O

ta spoko ale nie wiem czy wiesz że da się ustawić że po syrku nową broń do zrobienia się da ustawić w navi ;)

Opublikowano

Nowoczesny ale inny niż powstają, polegający na podmianie a nie na dodawaniu. Wszystkie stare zbroje zamienione na jakieś nowe i bez durnych przemalowanych hwangów, to samo broń, bez mobów typu "głodny niebieski alfa wilk", zamiast nich wolałbym np. sarny - że niby się nie da? prędzej czy później rozkminię jak zrobić działające animacje w metku i wtedy pokarzę nowe moby. Wracając do tematu - nowy tytuł, nie metin, a skoro nazwa inna to powinna być fabuła (rzadkość w mmo), wykasować kamienie metin, zamiast nich dać "świecące moby" działające na tej samej zasadzie co metiny (bijemy metka, który nie dość, że respi moby to jeszcze sam atakuje :P ). Nowe mapy ale nie dodane tylko zastąpione stare - nowe m1, nowa dolina itd. Max lvl 99 (mnie wystarcza), exp jak na pl ale więcej questów, żeby nie trzeba było expić (nabijamy lvle na questach) bez polowań. Echhh... marzenie, kto wie może kiedyś coś takiego powstanie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...