Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siara

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mou, idiotą to ja mogę nazwać Ciebie. Nie masz ŻADNEJ podstawy by mnie tak nazywać. Radzę Wam usunąć z forum moje tutoriale, gdyż mam prawo od Was tego zażądać. Nie chcę, aby cokolwiek po mnie tutaj zostało, nawet posty i tematy. Jak nie usuniecie to zgłoszę to gdzie trzeba, gdyż istnieje specjalny paragraf mówiący o swobodnym dostępie do informacji w internecie (w nim jest także zapisane to, że mam prawo zażądać usunięcia moich tutoriali z forum). Jak nie usuniecie, sprawa trafi do prokuratury. Proste? mam nadzieję, że te wasze "rozumy" to ogarnęły. Nikogo nie będę przepraszać ZA NIC - prawda was boli, tak załatwiacie sprawy. Istne tchórzostwo. Odwołując się do żałosnej wypowiedzi kokosza w temacie "Apel do kokosza" założonym przez Sanuyema - Wyjdę stąd natychmiast. Nie spędzę tutaj ani sekundy dłużej. Możecie być pewni, że za parę dni w "Sugestie Dotyczące Forum" pojawi się mój ostatni temat: mówiący samą prawdę i tylko prawdę. Przedstawiający punkt widzenia człowieka wolnego. Jeszcze się zobaczymy. Tymczasem, loosers

Opublikowano

Mou, idiotą to ja mogę nazwać Ciebie. Nie masz ŻADNEJ podstawy by mnie tak nazywać. Radzę Wam usunąć z forum moje tutoriale, gdyż mam prawo od Was tego zażądać. Nie chcę, aby cokolwiek po mnie tutaj zostało, nawet posty i tematy. Jak nie usuniecie to zgłoszę to gdzie trzeba, gdyż istnieje specjalny paragraf mówiący o swobodnym dostępie do informacji w internecie (w nim jest także zapisane to, że mam prawo zażądać usunięcia moich tutoriali z forum). Jak nie usuniecie, sprawa trafi do prokuratury. Proste? mam nadzieję, że te wasze "rozumy" to ogarnęły. Nikogo nie będę przepraszać ZA NIC - prawda was boli, tak załatwiacie sprawy. Istne tchórzostwo. Odwołując się do żałosnej wypowiedzi kokosza w temacie "Apel do kokosza" założonym przez Sanuyema - Wyjdę stąd natychmiast. Nie spędzę tutaj ani sekundy dłużej. Możecie być pewni, że za parę dni w "Sugestie Dotyczące Forum" pojawi się mój ostatni temat: mówiący samą prawdę i tylko prawdę. Przedstawiający punkt widzenia człowieka wolnego. Jeszcze się zobaczymy. Tymczasem, loosers

Zachowanie. Tak. Nazwałem Ciebie idiotą z Twojego beznadziejnego podejścia do sprawy. Dlaczego? Zamiast napisać to cholerne PW do kokosza, bądź mnie dało by się wyjaśnić sprawę. A ty. Wolisz wyjebać jakiś powalony filmik, który niby nas przedstawia. Dlatego Ciebie tak nazwałem. Jeżeli chciałbyś mieć usunięte posty, to skieruj prośbę do root admina kokosz. Jestem marny i schowanym Administratorem i nie mam prawa o tym decydować. PS: Zjebałeś.

Opublikowano

@Up

Lizu lizu ftw w akcji ?

@Topic

Nie wiem czemu ale odjebało wam troche

Co do jachu jeśli chce żeby usunąć tutoriale to skopiujcie i zróbcie nowe a jego usuńcie ^^

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Zachowanie. Tak. Nazwałem Ciebie idiotą z Twojego beznadziejnego podejścia do sprawy. Dlaczego? Zamiast napisać to cholerne PW do kokosza, bądź mnie dało by się wyjaśnić sprawę. A ty. Wolisz wyjebać jakiś powalony filmik, który niby nas przedstawia. Dlatego Ciebie tak nazwałem. Jeżeli chciałbyś mieć usunięte posty, to skieruj prośbę do root admina kokosz. Jestem marny i schowanym Administratorem i nie mam prawa o tym decydować. PS: Zjebałeś.

Mhm.. i czekać rok na odpowiedź ;P

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Żałosne wypowiedzi metińczyka + wyjebiście niebystra wypowiedź Mou = Mój komentarz.

Metińczyk po przejściach na no-forum płaczę i żali się jaki on to nie jest biedny i pokrzywdzony. Mało tego straszy policją. Wszystkich nas wpakuje do poprawczaka na dożywocie.

Sucha kromka chleba + szklanka wody dziennie. Dodatkowo Mou, który standardowo wieczorkiem, przed papieroskiem, musi pierdolnąc perma z nudów( ile miałem? 3? 10-15 minutowe ?)

I tak to jest. Wieczny płacz i skargi. Ale nie martwmy się ! Dzisiaj na Metin2 PL +15% Expa. To ja lece, bo mi miejsce zajmą. Nara.

• Dodaj nową pozycję...