Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zrobienie Eq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi oto żebyście mi napisali jak pododawać bony tak aby postać była PRO ale bez przesady na priv serwie[AvalonMT2] dla woja body

warcraft.jpg

banner3.gif

Opublikowano

to troche na ludzi(PvP) duuuzo na kryta(PvP i ExP) na potwory(ExP) KD ninji,woja,szmana,sury +5 (PvP

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Najlepiej żeby był kryt i ludzi ( Jeżeli na DT to ludzi i Nieumarłych )

i 6/7 Np Potwór Woj Jak Ci Wejdze :)

95986687546687315738.png

ZBIERAM -

Opublikowano

Siema jeśli grasz na privach to zazwyczaj jest możliwość zrobienia eq i do PvP jak i PvM jeśli chodzi o PvP to powinno się tam znaleźć (ok 30% na ludzi, minimalnie 20% abs na każda profesje, przydadzą się bony na każda profesje oraz Kradzież PŻ i PE.

Jeśli chodzi o PvM to już dłuższa droga jest to na różne lvl'e

30lvl+ (orki i mistyki)

70-80lvl+(zwierzęta)

80-...lvl+(przydadzą się mistyki)

5312948464c9e5a4a00ae3.jpg

xde1.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Elo

Gram na wcześniej wspomnianym serwerze, niestety sam pro nie jestem ;) przejdźmy do rzeczy:

Moją propozycją byłoby zrobienie dwóch oddzielnych eq. Można być dobrym we wszystkim, ale nie w tym samym czasie ;)

Pvp:

Tutaj proponuje (jeżeli masz sporo yang) zrobić oddzielne eq na każdą postać. Jak to ma wyglądać? Proponuje tak:

1. Zbroja

najlepiej stalka na +9. Jakie kd wbić? Jeżeli masz szarże na P proponuje Kd speeda+5, Kd obrony +5. Te dwa obowiązkowo, zwłaszcza jeśli robisz pvp z mentalem, wtedy unikniesz duchowego, przeważnie od tego zaczynają. Bony najlepiej 2x abs na bronie dla danej postaci, max pż +2k, silny na ludzi i odbicie ciosu.

2. Broń

jeśli masz 80+ to obowiązkowo syrek+9 z Kd na daną postać, np kd ninji +5 na ninje, tutaj przyda sie 10% na ludzi, za wyjątkiem wbudowanego dla syra. Pozostałe kd to przeszywka i kryt. Bony również na przeszywke i kryta.

3. Tarcza

+9 na każdą profe tj sokola, smoka itd. Obowiązkowo NNO. Mile widziane blok ciosów, silny na ludzi 10%, odbicie ciosu.

4. Buty

Najlepiej na 55, 59 lvl +7,8,9. Bon to max pż+1.5 , 2k, abs na daną postać 10-15%, kryt, 5 bon dowolny.

5. Naszyjnik

polecam z niebiańskich łez +8,9.

abs na daną postać, max pż+1.5, 2k, silny na ludzi, i kryt.

6. Hełm

najlepiej na 41lvl +7,8,9 w góre

silny na ludzi 10%, regeneracja pż+30%, reszta dowolna.

7. Bransoleta

z niebiańskich+7,8,9

max pż+1.5, 2k, silny na ludzi 10%, przeszywające 10%, abs

8. Kolczyki

Ebonitowe+9, silny na ludzi 10%, abs, kryt lub przeszywka.

Wszystkie itemki 5/10! Dla każdej postaci z osobna. Polecam zacząć od szamana, bo nikt na niego nic nie ma, w wojnach jedzie wszystkich ;)

Koszty są, ale opłaci się. W razie znudzenia sie grą, postać z takim eq sprzedasz za ok 200zł ;)

do expa nie wiem, więc sie nie wypowiadam.

Pozdrawiam Daynyn

34777.png

82916.jpg

Opublikowano

Siema ziomus jesli potrzebowal bys pomocy mam do oddania konto na Avalonmt2 ninja z hwangiem smoczymi +8 i tam jakims eq wzamian za cos na Pl,u lub cos innego ale to juz bysmy sie jakos dogadali .

iTzApple-FB_.png