Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loong Online . Klimatyczna Giera

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem wam zaprezentować grę Loong Online oraz serdecznie zapraszam do grania w nią.

A teraz do rzeczy :

Strona Oficjalna :

http://loong.gamigo.com/

Opis gry: Loong Online to kolejna gra MMO wydana przez firmę Gamigo, która niedawno wystartowała w fazie Open Beta. Gra przenosi nas do czasów starożytnych Chin, gdzie będziemy mieli przyjemność poznania smoków i innych legendarnych potworów. Jednak na razie skupmy się na samej rozgrywce. W grze mamy do wyboru siedem różnorodnych broni i każda z nich specjalizuje się w czymś innym, uzbrojenie do wyboru to : Sword, Saber, Polearm, Bow, Totem, Glove, Zither. Oprócz konkretnych rodzajów oręża gracz ma także do dyspozycji różnorodne umiejętności, rozbudowany system przedmiotów, konie oraz pety, które pomagają nam w samej w bezpośredniej walce. Loong Online polega na typowym wykonywaniu zadań, z których dostajemy złoto oraz masę cennych przedmiotów, które w późniejszej rozgrywce na pewno nam się przydadzą.

Teraz trochę o samym systemie walki. Jest on o tyle ciekawy, że możemy się poruszać wykonując daną umiejętność, oraz atakować w ciągłym ruchu, co zapewnia niezwykłą dynamikę walki. Przy każdym ataku czy użyciu umiejętności, muzyka zmienia się, z typowej chińskiej na energetyczne techno, przy którym walka nie staje się nudna. W grze mamy również masę dungeonów, w których możemy zabijać potworki oraz zdobywać doświadczenie, a na samym jego końcu pojawia się ogromny boss, którego trzeba zabić, lecz nie jest on łatwy do zabicia. By się z nim rozprawić trzeba się przegrupować w naprawdę zorganizowaną grupę.

>Loong Online ma wręcz przepiękną grafikę, jednak nie udźwigną tej gry słabsze sprzęty z powodu nie zoptymalizowanego silnika graficznego. Z pewnością jest to powód stosunkowo małej ilości graczy online. Tytuł ten powinien spodobać się również graczom Perfect World, w grze możemy skakać, oraz pływać. Mamy również po mapie porozrzucane tajemnicze wyspy, do których trzeba dopłynąć. Znajdują się tam oczywiście silne mobki, którym możemy stawić czoła.

W grze jest wymagana minimalna znajomość języka angielskiego (jak w prawie każde). Loong Online to gra, która ma olbrzymi potencjał jednak jak to już często bywa potencjał ten nie jest wykorzystywany. Przyprawiające o nudę questy typu "idź, zabij, przynieś", pluszowe potwory i jeszcze kilka elementów sprawiają, że gra nie odniesie większego sukcesu.

Wymagania :

Procesor P4 1.5 gHz lub lepszy, 1GB pamięci RAM, 2GB wolnego miejsca na dysku, karta graficzna GeForce FX lub lepsza

Na pierwszy rzut oka gra nie każdemu przypadnie do gustu mi samemu nie przypadła lecz poświęciłem na nią jeden dzień i naprawdę się wciągnąłem.

Dzięki temu iż można mieć 2 różne bronie to zarazem daje nam 2 klasy postaci w 1 ;] Oraz dzięki specjalnym itemom można sobie postać zrobić od nowa na byle jakim lvl.

Gra posiada wiele różnorakich petów,mountów i innych towarzyszy gry. Poczynając od chodzącego kwiata a kończąc na wielkim kocie czy też słoniu lub i innych gdyż dopiero poznaje tą grę.

I o ile jest to prawdą w późniejszym etapie gry ponoć można zamieniać się w "smoka" .

Gra naprawdę jest warta uwagi a z racji tego iż gra tam mało polaków jak na razie to jak ktoś zechce niech pisze do mnie w grze na postać pod nickiem Zinter.

A tu link do ss z gry oraz filmików. :

http://loong.gamigo.com/gallery/

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do gry. Yuriy a w grze Zinter.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Wieczorem dodam jakieś ssy od siebie a z samej gry to masz na stronce.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Wieczorem dodam jakieś ssy od siebie a z samej gry to masz na stronce.

witam chcialem sie zapytać czy pujdzie mi ta gierka na karcie ge force 6200 128mb ram 1.75gb procek 1.83ghz chętnie bym se pograł ale jakoś niewierze że ta gra ma takie małe wymagania.Prosze o odpowiedz na PW wynagrodze ;)

Opublikowano

Aktualnie nie chce mi się w nią grać bo nie mam z kim ;pp A co do Derosława to : nie wiem ale według mnie to powinna ci pójść . Ja po prostu mam kompa na którym nie martwię się o wymagania w żadnej grze więc wiesz. Ale kumpel ma podobne parametry jak ty i mu chodzi to.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Fajna gierka, ja dobiłem 20 lvl bowem ale chwilowo nie gram bo reset postaci przesunął się na 19 stycznia, po tym spokojnie będzie można już grać, a tak to przynajmniej wiem z czym będę latał. Czy polecać- sam nie wiem, zobaczę jak wbije jakiś większy lvl, ale na razie gra sprawia dobre wrażenie i uważam że warto zobaczyć co nam zafundowało gamigo.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam temat gdyż może będzie chciał w to zagrać lub ma jakieś cheaty i chce się podzielić ;]

1318801632-U103988.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...