Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Easymetin Bad Password ? Wtf ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Parę dni temu zakupiłem drugą już kartę do easy na 30 dni . poexpiłem 2 dni bo rano okazało się że hasło do easy zostało zmienione . A żeby było śmieszniej mail który podawałem przy założeniu konta moge se .... ponieważ nie ma opcji przypomnienia hasła . pisząc do obsługi easy zostałem poinformowany że owszem ktoś zmienił mi hasło i jest to sprawdzane . trwa to już kilka dni od wczoraj nie mam możliwości skontaktowania się z osobą z obsług gdyż jedyna forma kontaktu jest niedostępna :/ . Więc teraz zastanawiam się czy oby tylko ja mam ten problem ??? ze zmienionym hasłem ??? podobno konto moje w którym ktoś zmienił hasło zostało zablokowane. Czekam na wasze odpowiedzi czy mieliście podobny problem i może ktoś zna ten magiczny sposób przypomnienia hasła w easy ?? bo po co ten mail jest podawany :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma opcji przypomnienia hasła...A ten problem miało już kilka osób a lepsze to że właśnie kilka dni po zakupieniu Bot Card <_<

Edit: To zobaczymy jak to się dalej potoczy.

*Pro Cheater* *Pomoc w Tworzenie własnej gry WWW*

Polski server gry Killing Floor [PL]Killing Floor TOP Server 24/7

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie ma opcji przypomnienia hasła...A ten problem miało już kilka osób a lepsze to że właśnie kilka dni po zakupieniu Bot Card <_<

Właśnie czytałem strone suportu easy i 2 osoby tam też zgłosiły ten sam problem . Kurcze pierwsza karta elegancko 30 dni bez niczego a potem taki wałek ???? Najgorsze że podwójny drop kupiłem do tego . teraz sam se mogę bić :P i kasa pewnie w plecy . Proszę Moderatora o nie usuwanie tematu . Będę pisał jak dalej potoczy się kontakt z suportem easy . A wiadomo kto jest osobą która miała opiekować się easy do ostatniego klienta . Tego pisać nie muszę chyba.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja kupiłem EasyMetin2 15 dni temu , i wszystko działało , a wczoraj gdy się logowałem na easy , wystąpił bad password ... ;/ , Co mam z Tym zrobić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...