Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta Mojego Big5_String

Big5_string  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY JESZCZE GO CHCECIE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

W ogole co to ma byc jakas ankieta czy jeszcze chcecie moj pliczek a moze na koniec trzeba bedzie placic eurogabkami haha xD

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Chodzi oto że dużo osób dało niby te 100% ale 50% to code 1 osoba dale 100% ale cale w Google tłumacz wiec nie wiem :P

Opublikowano

Ja swoją powinność wypełniłem ;d

Teraz zostaje spolszczanie, jeśli ktoś chętny do pomocy to zapraszamy na Skype, pisać do krzychududek

Za wszelką pomoc dziękujemy, na + nie liczymy, robimy to dla was, dlatego nie rozumiem tych głupich komentarzy.

Opublikowano

Spokojnie kolega dostał lekko w głowe ;d

Przepraszamy za niego, jak spolszczymy to wam damy.

Może nawet dziś będzie, nie chce nic obiecywać, bo niby jest już mało do roboty a wcale nie jest tak hoł siup >.>

Także jak macie jakiś problem, piszcie do kolegi UP =d

On na pewno zapoda troche aspiryny =d

Opublikowano

Haha... youtube jesteś pierdolonym noobem. Od paru dni utrzymujesz wszystkich w niepewności a teraz że niby nie dasz.

Moja opinia o tobie: Wypierdalaj i nie wracaj.

:)
Opublikowano

Sory odpierdala mi przez niektóre komęty plik się robi :) juz caly czas a nie ze się obijamy ale a c*** nie mam czasu bo k**** spolszczam ten plik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jest to również wina siedzenia od 5:30 do 22 nad tym J****** plikiem

Ja tu siedzę od 5:30 do 22 a wy co chwila fake itp nosz kur jak tu wytrzymać ?

Opublikowano

Proszę to zamknąć... youtube to jebany noobek i każdy tak uważa i tyle... albo dasz ten plik albo go sobie zachowaj już jest ich dużo i tyle ... jeszcze piszesz ze nie dasz żeby każdy cie prosił na kolanach... według mnie można to zamknąć bo aż się czytać nie da

Opublikowano

Mogłeś nie pisać że dasz 100% spolszczony plik a teraz odwlekasz, heh zbedny spam i minusów nałapiesz xD od 5.00 do 23.00 to byś ten plik od podstaw napisał. Bujać to my nie nas o.O

Opublikowano

Przepraszam w imieniu całego zespołu za YouTube4, gdyby nie pisał tych tematów, dalibyśmy wam ten plik szybciej, a tak prace się wleką...

Gdybyśmy wam to dali niespodziewanie, stalibyśmy w o wiele lepszym świetle niż teraz.

No cóż, przyjmijcie nasze szczere przeprosiny, nie wiemy kiedy to skończymy, ale za to, że tyle czekacie, damy wam dodatkowo niespodziankę=)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...