Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie Eq Dla Ninjy , Do V2.

Fr0sT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , nie wiem czy dobry dzial ale .. mam pytanie ;p

Wiec planuje zrobic ninje do expa w v2 .Do wydania mam około 500kk + droper w m2 z eq +9 ktorym zarabiam .

Chodzi mi tu dokladnie o opisanie kazdwego itemu , zebym bral np po 2-3 grupki .

Thx za wszystkie odpowiedzi i nagrodze + lub -.

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Narazie nie , mam ale dzsiaj zaczynam expic ninje i buffa daggera i smoka , swoim droperem na ezotach.

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Kd uniku najlepiej i tak jak up pisze, na strzały i na odbicie.. I na potwory jak dużo chcesz hitać.

Najlepiej załatw sobie buffka z dobrymi buffami ;D na odbicie,ludzie,potwory,kryt,przeszywka,hp

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ehh yakuza ci chodzi o exp z buta .. tak mi sie wydaje bo do v2 na marmurach w chodzi sie po 30/35 .

A co do eq wydaje mi sie ze takie wystarczy:

Jelon +9 sr 30% +

Ubranie od 26 +2000pz

Naszyjnik ,buty 1500pz bransa +1000pz

Kolcza z bonem na trucie +9

Ebo +9)

Mam bojowa tarcze +9 ,ale zmieniam na 5katna (wiem ze def malo daje na poli)

Tak jak mi ktos wczesniej podpowiedzial , ze najpierw zebym wymaksowal wita a dopiero pozniej jechal ze zwinka .

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Hmm

jelon+9 sr+25

ubranie nawet na 1lvl 1.5k hp bo cena miedzy 2k hp a 1.5k jest kosmiczna

srebrna+9

buty naszyjnik jak najwiecej hp

ebo+9

hełm/maska tryty nie polecam bo różnica moze byc 7lvl(chyba) a jak pójdziesz na 40 to nic ci to nie da kup lepiej na szybkosc ataku

buff wbic mu 35lvl zeby pomoc i błogo na m bedziesz expił powinny byc itemki na inta to przekladaj je na buffa i tu jest preoblem zeby je nalozyc musisz miec np 55lvl moze ktos bedzie chcial sie z tb zamienic za na nizszy lvl to zamien a jak nie to bedziesz musial expic buff'a

tarcza hmm wiele osób pisze ze blok cisów jednak jak bierzesz po 1/2grupki duoz to nie da wiec radze zainwestowac w nno

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...