Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Za Co Odpowiada ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam coraz wiecej serwerow prywatnych wprowadza epiki (miecze oriona , krolewskie , zlote hwangi itp).Mam wolnego neta i nie chce mi sie pobierac clientow kazdego serwera przypomnialo mi sie ze mam clienta serwera metin5 ( tam sa powyżej wymienione epiki itp) ale kiedy do zainstalowanego folderu przekladam spolszczenie danego serwera wyskakuje mi mala szara ramka error log i tak za kazdym razem to chyba wina tego ze ten client robiony jest na podstawie metka pla 2010 no ale nie o to mi chodzi problem w tym ze probowalem grzebac w PACK wszystkie pliki ktore mialem w packu pozamienialem i wkleilem do clienta metka 2008 ale dalej to samo blad log wiec moje pytanie , ktore pliki w folderze PACK odpowiadaja za tzw. epiki czyli zmodyfikowane bronie za te miecze oriona zlote biale i krolewskie hwangi prosze o pomoc i wytlumaczenie mi jak mam to zrobic bo ja jestem kompletnym noobkem w tych sprawach ;P

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...