Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca Się ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić 1200G1 i Premium (GOLD) na 3 dni chciałbym kupić eq dla assaulta powiedzcie czy dobry wybór Ps. Nie chcę medica ani energinnera bo juz gram nimi ponad 2 miesiące więc długo i troszkę się znudzili.

1.pięści jak trafi się promo nie używam wole szybciej biegać chyba że combatknife :D

2.MP5K jak zawsze ^^

3.Zastanawiałem się bardzo długo i wybrałem L85A1

4.Granaty

5.(Brak) nie mam zamiaru kupować szkoda kasy a poza tym mam mało dinarów...

6.Adrenalina,Stamina czy lepiej Adrenalina,flashe nie campie chyba że konieczność np. zostane sam na 3/4 kolesi :P

8.M60 Gold :)

Powiedzcie czy dobry wybór bo sam nie wiem ale mi się podoba nawet.

Opublikowano

Wybór fajny. Z L85 bardzo fajnie się biega, można ściągać na dalekie dystanse jak i z bliska.

No i jak dla mnie jest to fajny wybór bo famas się nudzi : (

M60 to moc w dosłownym tego słowa znaczeniu. Można tylko z tym biegać i wybić wszystkich.

Tak więc zestaw masz godny polecenia. A co do 6 slotu to bierz Adrenalinkę + Staminę.

Na CQC nic bardziej nie wkurza niż pojawiający się znienacka przeciwnik w miejscu gdzie go jeszcze nie powinno być : P

Ze staminką dorwiesz więcej killi niż campiąc na fleshach. Ja tam lubię bardzo rushować więc staminę uwielbiam : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

tak super wybor, gdybym lubil assa to bym kupil taki, na 6 slot bierz flashe i adrenaline bo moim zdaniem stamina jestmalo praktyczna, o i moze zamiast l85a1 bys kupil galil'a bo z tego co slyszalem od razora to jest super bron

ps. razor zgadzam sie z toba ze famas sie nudzi (mi sie juz znudzil rok temu)

//Co do Gailla to nie słyszałeś tego ode mnie tylko od M@ńka : P

Ja Gailla nie posiadam i nie posiadałem /razor130

hehe moderatorowie mi sie pomotaly, sorka :P

Opublikowano

Dzikuje wszystkim dostajecie po ++ ale chyba jak mowi razor wybiore to jak pisalem i adrenalinke i staminke :D temat do zamkniecia .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...