Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy Wyjdzie Client Evonis?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są już jakieś informacje dotyczące tego clienta...

Merkon wczoraj napisał,że jeszcze wczoraj go dostaniemy jak widać nigdzie go nie ma,nie ma również żadnych informacji :)

W tym temacie nawiązuje do kogoś z Teamu aby dał jakiś znak życia i powiedział to i owo.

Pozdrawiam

80384400986636967106.png

Shinsoo

Nick: Sexior

Ninja Dagger,Sura WP

Gildia:PsychoRiders

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Opublikowano

Nie patrz na to co Merkon pisze bo jak narazie jeszcze nic sie nie sprawdziło :)

Traktuj to porostu jak "słowa rzucone na wiatr" :) Jak będzie klient to na pewno go dostaniecie a narazie nie wierzcie w te ich obietnice jak

widac sa tyle warte co teamu z evenye :)

Opublikowano

Pewnie serwer dzis znow nie zostanie odpalony bo powie ze nie kazdy zdazyl pobrac clienta i beda nierowne szanse i na jutro bedziemy czekac..

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

oj oby nie bo robi sie z tego drugi Evenye :D. Nie wiem tylko po co pisze takie bzdety,że da clienta a nie wywiązuje sie z tego :)

80384400986636967106.png

Shinsoo

Ninja Dagger,Sura WP

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Opublikowano

Chcą tylko ludziom na nerwach grać..

21.18 "Mam dobre wieści. Jeszcze dziś dostaniecie clienta do pobrania! Komu nie chce się czekać może spokojnie iść spać, zdąży pobrać rano. "

9.05 dziś "Nadal clienta nie ma"

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

No fakt.. nic ich nie usprawiedliwia , slowa rzucane na wiatr.. lecz mimo wszystko czekam z niecierpliowscia :)

Jak każdy z tego tematu ;)

Opublikowano

znow dzieciaki sie doczekac nie moga ehhh ^^

Po co tu bedziecie grac jak nawet nie mozecie poczekac kilku godzin nawet? To nie serwer dla was wiec nie wiem co tu szukacie bo po tym wszystkim to widze ze zaczyna sie najezdzanie teamu , zrobcie cos swojego zobaczymy czy postawicie hamachi takie koksy jestescie...

i dajcie spokoj wyjdzie to wyjdzie proste.

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

znow dzieciaki sie doczekac nie moga ehhh ^^

Po co tu bedziecie grac jak nawet nie mozecie poczekac kilku godzin nawet? To nie serwer dla was wiec nie wiem co tu szukacie bo po tym wszystkim to widze ze zaczyna sie najezdzanie teamu , zrobcie cos swojego zobaczymy czy postawicie hamachi takie koksy jestescie...

i dajcie spokoj wyjdzie to wyjdzie proste.

No hamachi a co musisz byc koxem zeby hamachi postawic ja wczoraj postawilem ........

A co do serwera dajcie Teamowi odpoczac oni jadą tego serwa juz kilkadni ^^ .....

Opublikowano

niby masz racje ale powiedz po co podawać dokladne daty jak sie samemu nie jest pewnym? oO juz 2 razy przesunieta data startu. Klient mial byc wczoraj jeszcze . Dzis jest prawie 10 i klienta jak nie bylo tak nie ma w dodatku zadnego info oO. Wiec nie dziw sie ze takie narzekania sa. Pamietasz co bylo z Evenye?? Czlowiek powinien uczyc sie na bledach innych a nie je nasladowac....Jak to ktos powiedzial ,,slowa rzucane na wiatr'' Tak poprostu traca zaufanie graczy....

Opublikowano

Niech oni robi,ą a jak zrobią to niech zrobią reklamę i dadzą nam clienta, ale niech nie dają nie sprawdzających się informacji, bo to zabiera im graczy, choć ja oczywiście będę grał

Opublikowano

Wielu ludzi tych co Team poniżają itp. będzie grało... oni po prostu tak demotywują team do pracy heh,lecz w przypadku Evenye i teraz EvoniSa to nie działa ;x

80384400986636967106.png

Shinsoo

Ninja Dagger,Sura WP

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...