Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Sprawdzać Czy Duplikat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to będzie krotki poradnik ale skuteczny ;] ( Nie wiedziałem gdzie napisać wiec tutaj xdd )

Wiec tak... jak ktoś dodał tuta to bierzemy " kawałek " tekstu który jest w tutku klikamy prawy przycisk myszki lub ctrl + c potem wchodzimy na google.pl i prawy przycisk myszki paste/wklej lub ctrl+v

Wyszuka nam to w google klikamy na 1/2/3/4 szukamy po prostu xD Sam wymyśliłem wszystko działa! pozdro all jak było lub nie działa to nie minusowac -.- tylko napisać to wykasuje modek xD

Opublikowano

Ale tu o to chodzi czy nie jest z innego forum panie przemo... endymion moze chodzi tez o inne fora? :)

Down@ dobra zamknąć nupki minusuja :) po co tu wgl tuty dawać jak na każdym pan pEmo napisze zamknij żeby nikt nie miał tylko niektórzy... akurat nie tu no ale proszę o close i niech ktoś wyrówna do 0 na TOP

Opublikowano

Jestem PEMO a nie PRZEMO Gdzie ty tu kurwa widzisz RZ ? Kup se okulary ;P . For na święcie jest setki tysiecy różno języcznych więz powodzenia ;)

Opublikowano

@GraczMetin2

Ehh...wkleić do google to żadna sztuka, jeżeli ci się nudzi to wejdź tutaj, na dodatek google cię wyręczy :

Nie bój się mnie :)

Po drugie,

...innego forum panie przemo

nie przemo, tylko pemo, zajrzyj na

To jest ukryta treść, proszę

za tymi korekcyjnymi, a wadę mogę stwierdzić co najmniej 5,35.

Po bandzie, Pozdrawiam Dhil.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...