Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille Łucznika

HardCore14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D

Ja chciałem sie was zapytac jakie skille najlepsze sa dla łucznika bo sobie zrobiłemi mam około 50 PP

ale niewiem jak je rozdac bo mam profe 2 lvl , i tak mysle czy nie nabic jej z 15/20 lvl i skille powybierac te najlepsze i po ullepszac je zeby byly dobre do cp pliss pomózcie :mellow:

troche to popaćkane :D

Pozdro HardCore.

OTO PARE ZDJEĆ NA KTÓRYCH SA SKILLE ŁUCZNIKA

post-286068-0-73708900-1294438209_thumb.jpg

post-286068-0-69777900-1294438240_thumb.jpg

post-286068-0-17608500-1294438261_thumb.jpg

post-286068-0-67443900-1294438275_thumb.jpg

A OTO NAZWY SKILI:

-doskonały strzał

-zatruty sztylet

-cios szturmowy

-trujaca strzała

-odtruwanie

-celowanie w nogi

-szybkie strzelanie

-śmiertelne pchniecie

-skoncentrowany strzał

-sokole oko

-przeszywajacy strzał

-skokowy strzał

-deszcz strzał

-śmiertelny strzał i Sprint

Opublikowano

najlepiej skille atakujace łukiem i jak starczy to jakiś buff, np. sokole oko lub śmiertelny strzał

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

a ja zaraz bardziej temat rozpisze wstawie pare zdjec i zobaczycie i wypisze ponizsze skille ;)

i sami powiecie jakie brać i ktore ulepszać.

@EDIT

mi zalezy na tym zeby pozniniej se dac rade w cp

w tym cp gdzie sie robi karte SP Ranger

wypisujcie ktore najlepiej brac i ulepszać plisss dam +

Opublikowano

sa tutoriale o skilach na forum gry jak i tu na forum, przeczytaj to się wiecej dowiesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to zalezy od wrochy. jezeli masz wroche wody to se zrob doskonaly strzal i ulepsz tak by mial tylko element wody, potem se zrob deszcz strzal i ulepsz tak zeeby mial element wody, sokole oko i tez ulepsz no i zwykly strzal z luku ulepsz i to wystarczy ale trzeba miac wrochy wody. jezeli masz tego woja (co zez tak na karcie pisales) i luka na jednym serwie i na dwoch innych kontach to sciagnij sobie crack maker i expij luka z wrocha wody. sam exp na grochach pojdzie ci do 22-23lvl i wrocha tez bedzie okolo 20%. i to wystarczy na expienie, cp tez beda latwe. ja gtak kazdym lukiem gralem i mi dobrze szlo. mysle ze pomoglem ;)

­

Opublikowano

aha ok mam na woju wróżke wody czyli mam brać tak:

-doskonały strzał

-deszcz strzał

-sokole oko

- o zwykly strzał z łuku tak a jakies skillie bede mogl jeszcze ulepszyć doradz jeszcze jakies Damcio236 :D

@EDIT

a zatruta strzałe ,sprint i odtruwanie kupywac?

Opublikowano

jak masz dobry luk i wroche wody (przeloz se ja na luka i expij luka na grochach) to nic wiecej nie jest potrzebne. Na 36lvl bedziesz miec wroche okolo 30% jak nie wiecej. Na 1 sp expij na slonecznych lakch i profa bedzie dobra i wrocha bedzie miala nabite te kilka % ;) . Mozez jeszce dokupic smiertelny strzal (przyda sie na robienie sp1)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...