Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Tr]New Private Serwer - Bluegamemt2

Michalkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem jak was ale mnie nie kicka serw spoko tylko za szybko exp leci i nie mam polowy eq na 93:P

pytanko: zna ktos buga na kase?????????????

Opublikowano

Ładne parametry dedyka, serwer sam w sobie dopracowany, polecam.

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

Admin pozwala grać na serverze polakom, ALE NIE MOZECIE UZYWAC ZADNYCH HACKO i NIE PISZCIE PO POLSKU NA WOLAJ.

Rozmawiałam z nim przed chwilka, tlumaczylam mu z angielskiego na polski. ; PP

Opublikowano

Powiem tak... server ogólnie fajny jednak długo nie postoi, powód?

Polskie dzieci mają taką przypadłość iż wolą zepsuć efekt kogoś pracy w przeciągu 2-3 dni... wiecie jak?

Wchodzi taki neo na serva przez kamer moda i wyrzuca yangi... serv sie buguje i koniec...i dziecko ma zabawę....

Za preze 5 i +

^ ^

Opublikowano

Mnie co chwile kicka a neta mam 20 mb/s... ogolnie polacy ciagle na ogolnym pisza po polsku a ktos tam pisal ze gm na to nie pozwala wiec raczej dlugo polacy na tym serwie nie zabawia.

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER:), super atmosfera malo ludzi z hakami, brak 6/7 bonu 20% absy , 20%na ludzi 3k pż, 40 na stworzenia (np diabły),dobrze sie gra z GM mozna sie dogadac po angielsku, pozwala grac polskim gracza co czesto podkresla. Ostatnio nawet prosił bym zapraszał swoich przyjaciół na serwer,,

Zapraszam do czerwonych:D

@edit: serwer dziala bo ciagle gram lecz strona nie trybi nie wiem czemu

Opublikowano

Co wam powiem to wam powiem, mam tam postac top 1 (OrgazMI) bynajmniej mialem do momentu gdy expilem 127lvl RND sledzil mnie postacia o nicku Styl3 (ninja) i mi ksul, a ze byl z innego krolestwa zabilem go kilka razy, dzis w miescie zabijal wszystkich ta ninja ale trafil na mnie i jak dostal po 20-42k obrazen ze skila (archer) to sie wkurzyl i zaczal mi wymyslac po angielsku to mu odp i napisal mi ze jestem banned:D tyle ze zdarzylem oddac eq znajomemu:D Pozdto dla Lift.

serwera nie polecam bo turki biora epickie bronie z is, ja mialem ta przewage ze mialem 126lvl a reszta ok 100.

a ponadto ze sklepow zniknely stalki i ten kto nie kupil kiedys badz zacznie gre jest na starcie przegrany bo kasa leci masakrycznie wolno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...