Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devil May Cry 3

JohnnieWalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio sciagnalem z Torrent`a gre Devil May Cry 3. Problem dotyczy sterowania , otoz gdy probuje zmienic sterowanie klawiatury i klikam "Dalej" to mi wyskakuje jakas wiadomosc ( tresc ) -

" Masz jeszcze wolne funkcje

nie przyporzadkowane do klawiszy

Zmien prosze, uklad przyporzadkowania. "

Czy wie ktos moze jak zmienic uklad sterowania bez wyskakiwania tego bledu? Jezeli tak, to prosze niech mi ktos powie jak to zrobic. Ah, mam jeszcze problem z padem, otoz nie wiem jak zmienic uklad poruszania sie, po prostu nie wiem jak chodzic postacia za pomoca pada, atakowac moge ale chodzic to juz nie. Prosze o pomoc, bedzie +

Do moderatora : chyba zle mnie zrozumiales, fakt, sciagnalem gre z internetu ale napisalem ze moj kumpel nie wie czy kupowac ta gre jak sie nie da padem sterowac i jak sie nie da zmienic sterowania...ja chce sie tylko dowiedziec

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Nie chce widzieć tego tematu więcej. U góry masz coś co może pomoże. Gra ściągnięta z internetu to gra piracka. Nie masz na nią licencji co czyni tą gre nie legalnie trzymaną na kompie. Jeżeli była by to gra freeware to nie ma sprawy, ale tak nie jest. Poszukaj w google. Nie chce widzieć tego tematu nigdy więcej.

btw.

Do moderatora :

KidMod to ranga testowa.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...