Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

Pija2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie a mianowicie czy opłaca się kupić wersje beta czy alpha ? . I czy kupować z orginalnej strony czy z allegro ? I dużo stracę gdy kupię bete ? Słyszałem ,że tylko w alphie będę miał wszystkie aktualizacje.

Opublikowano

Wiem ale 130 zł to troche dużo jak na taką grę .I nie wiem a w becie nie będzie żadnych aktualizacji ?

W becie będą aktualizacje dla bety. Ja osobiście kupiłem grę 4 miechy temu za 50 zł i jestem zadowolony bo kupiłem Alpha :)

Opublikowano

A co się bardziej opłaca np. co jest bardziej rozbudowane ? i to przypadkiem nie jest tak , że jak miałeś alphe to teraz też jest beta ?

Opublikowano

Oto chodzi, że jeżeli kupujesz konto na allegro kiedy było zrobione na ALPHIE, nie płacisz za updaty do gry, ale jeżeli kupisz konto kiedy było zrobione na BECIE, płacisz za każdy update jaki wyjdzie.... Dla tego te konta ALPHY są droższe bo nie będziesz musiał kupować updatów :)

Opublikowano

Wiem tylko nie da się teraz z strony www.minecraft.net pobrać alphy ;/.A i na ich stronie jest coś takiego ,,If you have bought the game, you can download a stand-alone launcher for Minecraft here.

It will automatically update the game files with the latest version.

You will be able to play the game without an internet connection if you've run the launcher at least once while connected to the internet" Chodzi im o to , że jak kupię bete będę mógł wszystkie aktualizacje za free ściągać ? Tak jakby to była alpha ?

Opublikowano

Wiem tylko nie da się teraz z strony www.minecraft.net pobrać alphy ;/.A i na ich stronie jest coś takiego ,,If you have bought the game, you can download a stand-alone launcher for Minecraft here.

It will automatically update the game files with the latest version.

You will be able to play the game without an internet connection if you've run the launcher at least once while connected to the internet" Chodzi im o to , że jak kupię bete będę mógł wszystkie aktualizacje za free ściągać ? Tak jakby to była alpha ?

Jesli kupujesz ze stronki to niewazne kiedy kupisz bedziesz mial uptade'y

ja kupilem juz jakis czas temu , notch robi uptade'y i wszystko ladnie smiga :3 z allegro nie polecam , tam nie wiadomo czy nie przeplacasz , i czy bedziesz mial dodatki etc

a gra nie kosztuje 130 zl tylko 55~65 (14~15 Euro)

Jesli masz konto PayPal lub karte Aviva kod aktywacyjny przychodzi w przeciagu tygodnia , mi akurat przyszlo po dniu :)

Mam nadzieje ze pomoglem

Bardzo przepraszam za duble posta ! internet mi się zlagował, przepraszam !!!

niema za co przepraszac , wina neta , nie twoja ;D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Opublikowano

To w końcu lepiej kupić alphe na allegro? Bo teraz już nie idzie jej kupić :(

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

To w końcu lepiej kupić alphe na allegro? Bo teraz już nie idzie jej kupić :(

Czy mozesz przeczytac to co napisalem ? Dziekuje :)

282f7e1.jpg

Opublikowano

@ Masayochi

Tak będziesz miał uptade'y ale tylko te mniej ważne (mniej wnoszące), bugfix. Tylko to będziesz miał darmowe jak kupisz bete, reszta uptade'tów będzie po 3€(Euro) (po wyprowadzeniu gry z fazy beta).

Klucz Alpha, sprzedawany na stronie Minecraft do 20 grudnia, gdzie nastąpiło wejście gry do fazy Beta upoważnia do WSZYSTKICH uptade'tów FREE.

P.S. @NupBuster

Jeśli są klucze na allegro Alpha to bierz, ja osobiście dałem 40zł więcej niż oryginalnie ale wieże że się zwróci poprzez uptade'y. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już się pogubiłem ;/.I Nie Wiem co kupić. I ostatnie klucze alpha na allegro ,aż 160zł.Wie ktoś o co im chodzi ? ,,When Minecraft is finished, it will sell for €20.00." Będzie znów za 80 zł ale będziesz miał wszystkie patche za darmo ?.

Opublikowano

Czyli na becie będę musiał kupować updejt a na alphie nie...a co to znaczy te mniej ważne? ale na alphie czy becie?

76561198014515809.png

Opublikowano

Na becie ponoć trzeba kupować aktualizację . Co dla mnie nie ma sensu ponieważ nie da się już kupić alphy.Chyba , że allegro za 160 zł klucz..

Opublikowano

ja mame musze namówić na ten klucz xddd powiem jej że na becie aktualizacje, każda nowa aktualizacja 50 zł będzie, a na alphie zero zł xdddd

\

@edit poprawiłem xdd

76561198014515809.png

Legenda
Opublikowano

ja mame musze namówić na ten klucz xddd powiem jej że na becie aktualizacje, każda nowa aktualizacja 0 zł będzie, a na alphie zero zł xdddd

Czym się rózno 0zł od zero zł ?!

Kupuj Alpha droższa ale kasa się zwróci z aktualizacji, będziesz ciągle miał nowe aktualizacje.

Opublikowano

Opłaca się kupić używane konto alpha ? jest trochę taniej ale tylko takie już zostają (Niby ma przysłać passy).

I jeszcze jest mała różnica kiedyś alpha 40 zł teraz 160zł klucz ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...