Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Petycja] W Sprawie Bezwzględnego Zabójstwa Psa Rasy Hasky!

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na yt widziałem taki filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=LpglRQAyh-M

I przyznam szczerze - ruszył mnie...

Prawo 3RP za łagodne dla takich sadystów...

Moim zdaniem, sprawcy powinni być ukarani karą śmierci, ale w polsce została już usunięta :/

Co możemy zrobić?

Podpisać się tutaj:

http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66

Bardzo was proszę w imię tego martwego zwierzęcia!

1 głos, a może tak wiele!

Opublikowano

kurwa mac ile razy jedno i to samo jest od tego jeden temat i tam to wklejajcie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

kurwa nie przesadzaj kara smierci nie badz smieszny

zdarza sie ze w panstawach gdzie jest kara smierci seryjni mordercy sa skazywani tylko na dozywacie a tu kurwa za pieska kara smierci buhahahaha

Admin Cienia
Opublikowano

Niech se jedzą te psy, a na ich traktowanie to i petycje nie pomogą. Siłą byś im tego nie wybił.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Powiedz co da sadyscie pozbawienie wolnosci? Wyjdzie za pare lat i znow zrobi to samo bo wiezenie nie robi z ciebie '' dobrego chlopca '' : ) Gdybym to ja stanowil prawo w tym kraju to kary by byly w stylu '' oko za oko '' '' zab za zab '' i taki kretyn ktory ciagnal psa to niestety bylby ciagany tak samo po ulicy... Tacy ludzie nie nadaja sie do zycia.

Opublikowano

"Moim zdaniem, sprawcy powinni być ukarani karą śmierci,"

Za co niby ta kara śmierci ?? za psa? no bez przesady.

"ale w polsce została już usunięta :/""

no niestety przydała by się kara śmierci, może to by ograniczyło nieco przstępstwo co do zabójst, licznych gwałtów ale nie za psa czy wybicie sąsiadowi okna.

No ale Petycja podpisana :)

15642.jpg25043.png

19019.png10390.png

Opublikowano

Ty tu zakładasz tematy a z rasą psa już się jebnąłeś, nie Hasky tylko Husky.

Co do petycji - nie chce mi się nawet wchodzić na jej stronę, obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg. Ty tu piszesz petycję na temat jednego pieska a na świecie i w Polsce mordowanych tak samo jest miliony. Dlatego mnie to nie obchodzi.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Powiem tak:

Są głupi ludzie,którzy znęcają się nad zwierzętami no ale co im można zrobić? nic.

A co do tego filmiku i "kara dozywocia" to dla mnie jest śmieszne.

Ludzie nawet niektórzy nie dostają za zabicie drugiego człowieka dożywocia tylko 25lat..

Petycja podpisana.Chodź nie do końca popieram bo jak wspomniałem.. niech lepiej ludźmi się zajmią którzy mordują..

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Każdy tak gada ale co jeśli byłoby to wasze ukochane zwierze ?

A no tak . ekhm. niemacie uczuć . zapomniałem :(

Ja podpisze , i z chęcią bym takiego sadyste kurwa dorwał i bym chyba chuja za jaja powiesił ;/

Niby głupi piesek , ale też ma bodźce ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...