Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Leżałem se na kanapie xD i wpadłem na pomysł.

Mam dwa telefony stacjonarne <---- Z lat 80 xD

oraz kabel itp. Czy jest możliwość podłączenie do siebie tych telefonów tak aby można bylo se gadać poprzez nie. Z jednego do drugiego.

Mój kumpel kiedyś był w niemczech i kupił za 50 zł takie zabawkowe 2 telefoniki stacjonarne. z kabelkiem xD i jeden dał sobie na 2 piętro a jeden na 1 piętro i se gadał z rodizicami np. DAWAJ HERBATĘ xD

Czy można podobnie zrobić z prawdziiwymi telefonami?

sygnaturka2.png

Opublikowano

mysle ze sie dalo by

A nie trzeba by było podłączyć tych telefonów przez tą kostke z tego co daje abonament Taka kostka co sie podłancza kable taka na ścianie biała!

sygnaturka2.png

Opublikowano

tez kiedys tak mialem ze gadalem przez prawdziwe telefony, dokladnie nie pamietam jak podlaczone, ale mialem tak ze jak gdyby pod jeden kabel tylko pozniej rozlaczone na dwa telefony czyli jak ktos dzwoni do mnie to dzwoni ten telefon na dole oraz do gory i wtedy tez slyszysz to co mowia w pierwszym telefnie to slyszysz w drugim

13032777318975834031.gif

Opublikowano

A nie trzeba by było podłączyć tych telefonów przez tą kostke z tego co daje abonament Taka kostka co sie podłancza kable taka na ścianie biała!

nie pytaj mi sie jak bo nie wiem ale wiem ze sie da

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

tez kiedys tak mialem ze gadalem przez prawdziwe telefony, dokladnie nie pamietam jak podlaczone, ale mialem tak ze jak gdyby pod jeden kabel tylko pozniej rozlaczone na dwa telefony czyli jak ktos dzwoni do mnie to dzwoni ten telefon na dole oraz do gory i wtedy tez slyszysz to co mowia w pierwszym telefnie to slyszysz w drugim

O tym to ja wiem. Lecz ja mam sąsiada blisko i chciałem dać mu jeden fonik i gadać sobie z nim

sygnaturka2.png

Opublikowano

Nie podłączasz tych tel do kostki... Mi się tak zdaje chyba.

No bo jak ma t byc tylko polaczenie od sasiada, a nie zadne z zewnatrz, to po co podpinac to kostki?

Kostka złóży po to, żeby odbierać połączenia z zewnątrz.

A jak chczesz tylko sąsiada, to nie podłączasz do kostki, kumasz?

09071535498836998897.png