Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dagger Czy Body

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

natomist dosatlem 2 psotacie dagger 43 lv i body 56 lv kim lepeij grac z tyhc dowch postaci

z Góry thx

body skile ma takie aura m2 berek m1 wir m2

a dagger : szybki atak m7 ,zasadzka m5

Opublikowano

Graj Daggerem ma może i mniejszy level ale dobre skille pomału sobie nabijesz level tym dageerem.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Gram body Ale Ja grał bym na twoim miejscu Dagger A body Byś prześcignoł w Kilka Dni Lurował byś v1 boo i Byś Był lepszy od Body ! ; ] Nie pacz na Lvl ; ] Pacz na skille i EQ ; ] Jeśli pomogłem daj mi Plusika ! : D

Lurują nooby..

Bodym nie warto grać, gdyż każdy 75+ ma na miecze full absów + sokoła nno.. to nie ma sensu..

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Dagger..

Tańsze eq , tańsze ku , lepszy w PvP i w PvM od bodego ...Skille ma dużo lepsze od bodego...

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

"Body" :

kładzie nacisk na wzmacnianie ataków oraz poprawy szybkości. Dzięki dżuym obrażeniom i szybkości ataku jest najlepszą postacią do walki z konia bojoweg. Zaleca się pakować sporo w siłę, co poprawia i tak już silny atak. Postać taka świetnie radzi sobie z dropieniem z metinów, które rozwala bardzo szybko. Jedynym minusem jest małe defa, zmniejszane przez skill Berek.Arua na M wygląda coś tak:http://wiki.metin2.pl/images/6/68/Aura_Miecza-

"Dagger" :

są profesjonalnymi zabójcami, którzy są w stanie zaatakować swojego przeciwnika z zaskoczenia. Aby zapewnić sobie odpowiednią zwinnosć i szybkość, prawdziwi Ninja noszą tylko lekkie pancerze ochronne.Szybki atak M2 umiejętność powoduje teleportację do przeciwnika i szybkie uderzenie w niego,więc ten skill jest dobry ;].Zasadzka M5 to jest najlepszym skilem ninji daggera nie tylko ze względu na jego siłę ale i bardzo krótki czas regeneraci skila.

Więc radził bym ci Daggerem.Może Body to postać universalna ale jak Dagger ma takie skille ;].

Garnek-Nazywają mnie Krzywy

Lernat-Dlaczego ?

Garnek-Bo wpadłem do pokrzywy

Nieuczciwy-A co mnie to ?

Garnek-Bo miałem ryj krzywy

Barycz-Dlaczego miałeś ryj krzywy ?

MacieQ-Bo chciał zrobić na piecu salto

Barycz-Ktoś cię pytał ?

MacieQ-Nie.

Garnek-Nazywają mnie krzywy!, bo wpadłem do pokrzywy!Bo chciałem !,zrooo...bić!naaa... rowerze!,SALTO!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...