sunzuz 5 Pijawka II Members Zgłoś post #1 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 Proszę was nie spamujcie już odnośnie startu serwer "EVONIS" czy wam aż się tak spieszy . Nie możecie tego ogarnąć że serwer wystartuje jak bd wszystko na 100%. Wiec na koniec mojej wypowiedz ZAMKNĄĆ RYJE KURWA I SPIERDALAĆ Z TYM SPAMEM. Z poważaniem SunZu 9 DjUfok, razornfs, Zimka i 6 inni zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu
Lukasz12333 81 Debiutant II ProUser Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 7, 2011 wymiatasz :> ale potwierdzam ;d Sygna By Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA ! Udostępnij ten post Link to postu
Hosek 29 Pijawka III ProUser Zgłoś post #3 Napisano Styczeń 7, 2011 Racja ja jestem nawet za tym żeby nie odpalać go nawet jak będzie gotowy na 99 % tylko poczekać jak już będzie gotowy na te 100% Udostępnij ten post Link to postu
Gumowy Kaczor 455 MPC Popular User III Postwriter Zgłoś post #4 Napisano Styczeń 7, 2011 Idiot topic. Cls. Udostępnij ten post Link to postu
Dash 3100 Spec od beki exModerator Zgłoś post #5 Napisano Styczeń 7, 2011 Proszę was nie spamujcie już odnośnie startu serwer "EVONIS" czy wam aż się tak spieszy . Nie możecie tego ogarnąć że serwer wystartuje jak bd wszystko na 100%. Wiec na koniec mojej wypowiedz ZAMKNĄĆ RYJE KURWA I SPIERDALAĆ Z TYM SPAMEM. Z poważaniem SunZu <br><br> Uświadom sobie że jak taki ty napisze takiego posta takich 50 razy więcej odpisze = spamA co do neo i tak ich nie ogarniesz. "Istniały, istnieją i będą istnieć." <br><br> Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Udostępnij ten post Link to postu
sunzuz 5 Pijawka II Members Zgłoś post #6 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 Dash ty mi nic nie musisz uświadamiać ! Udostępnij ten post Link to postu
*Tabciogaraj* 299 MPC Popular User Postmaker Zgłoś post #7 Napisano Styczeń 7, 2011 Dobrze napisałeś! Spam i Spam.... - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Udostępnij ten post Link to postu