Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Download Do Wowa Z Najnowszy Patchem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema poszukuje downloadu do wowa z najnowszym patchem i jakimś serwerem prywatnym dobrym nigdy nie grałem jeszcze wowa ale widziałem u kolegi . Nie wiem co do niego trzeba zbytnio zeby działał wiec proszę o was o wysłanie mi tych potrzebnych download. Będą+ lub - pozdro

Zbieram -

Opublikowano

Aha ja umiem grac w tą grę troche ale to może dajcie mi patcha co wszyscy na nim gracie (popularny) i co działaja na nim serwery prywatne.Bo mi chodzi o wotlka i chyba cataklizm jest najnowszy i właśnie chodzi mi o to. No i tego patcha żebym mógł grac i to wystarczy.(O co chodzi z tym Blizzard Downloadera)

Zbieram -

Legenda
Opublikowano

Aha ja umiem grac w tą grę troche ale to może dajcie mi patcha co wszyscy na nim gracie (popularny) i co działaja na nim serwery prywatne.Bo mi chodzi o wotlka i chyba cataklizm jest najnowszy i właśnie chodzi mi o to. No i tego patcha żebym mógł grac i to wystarczy.(O co chodzi z tym Blizzard Downloadera)

Na Cata nie ma serverów prywatnych.

Wszyscy grają na globie, a najwięcej privów jest na patchu 3.3.5a link do downloadu masz dwa psoty wyżej.

Opublikowano

Bo za globala się płaci jak się nie myle to może daj mi dokładnie (prawie) dokładnie to samo jakiego ty masz patcha i wowa tylko musi byćten wotlka itp jakiegoś priva bo ja chce jakiś serwer co na nim dużo osób gra ale też nie za dużo xD i to wystarczy.

Zbieram -

Opublikowano

Bo za globala się płaci jak się nie myle to może daj mi dokładnie (prawie) dokładnie to samo jakiego ty masz patcha i wowa tylko musi być ten wotlka itp jakiegoś priva bo ja chce jakiś serwer co na nim dużo osób gra ale też nie za dużo xD i to wystarczy.

Zbieram -