DeathDacek 5 Debiutant Members Zgłoś post #1 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 Witak niedługo będzie nowy server DacekMT2. Server będzie hamachi. Raty przewidywane. exp.700% drop.500% Na początek 30 lvl podstawowe rzeczy na ten lvl i hmm kasy na początek 30kk !!! Oczywiście Militara ;D i Range Rycerski. Eventy będą często. GM'ów będzie 3. jak będzie server napisze i wtedy możecie pisać podania. 3 osoby które napiszą ładne podania zostaną GM'ami ! Na serverze może będą epickie bronie ale epiki będzie trzeba ulepszać lub można wygrac z eventu. Server wyjdzie ok. 18stycznia 2011 Zapraszam !!! Udostępnij ten post Link to postu
ProBlaster 38 Pijawka III Members Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 7, 2011 2x takie same reklamy masz. Napisz do moda niech usunie jeden temat. 1 111a zareagował/a na to Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster Udostępnij ten post Link to postu
DeathDacek 5 Debiutant Members Zgłoś post #3 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 wez zeby mod ten usunol bo nichcąco mi x2 takie sie wyświetliły ;D Udostępnij ten post Link to postu
BezLoginu 435 Bywalec MPC II ProUser Zgłoś post #4 Napisano Styczeń 7, 2011 1.Temat Dwa Razy 2.Reklama Bez Generatora 3.Brak sieci 4.Brak Spol 5.Brak Skan Spol Nie polecam ! ZBIERAM - Udostępnij ten post Link to postu
DeathDacek 5 Debiutant Members Zgłoś post #5 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 Ale ja go dopiero robie ;D narazie go nie ma Udostępnij ten post Link to postu
DeathDacek 5 Debiutant Members Zgłoś post #6 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 a server zaczne dokańczać za 2 dni ;D Sorry spieszyłem się i nie mogłem zrobić napisów ładniej itd Server będe ogłaszał na innych forach tez więc ten server polecam. Bo myślę że na nim będzie dużo osób ;D Udostępnij ten post Link to postu
DeathDacek 5 Debiutant Members Zgłoś post #7 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 A ładniejsza reklama będzie za 2 dni ;D !!! Udostępnij ten post Link to postu
makus113 3 Pijawka III Members Zgłoś post #8 Napisano Styczeń 7, 2011 @up używaj opcji edytuj... 3 posty po kolei ? a co do tematu to nic ciekawego. Serwer hamachi czyli lagi , mało osób i wielkie nudy. Chyba , że ludzie lubią bawić się w pvp , a Ty zrobisz serwer na którym będzie klimat . Udostępnij ten post Link to postu
dacek 19 Bywalec MPC III Postmaker Zgłoś post #9 Napisano Lipiec 24, 2011 Gosciu co ty odpierdalasz? Z jakiej paki dajesz sobie nick dacek ? Udostępnij ten post Link to postu