SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #1 Napisano Styczeń 7, 2011 Tak jak w temacie MaM porblem z wowem Poniewaz gdy wybieram blood elfa wywala a jak inne to po jakims czasie sie pokazuje errorwow Udostępnij ten post Link to postu
Czerew 466 MPC Popular User II exModerator Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 7, 2011 Zawarłeś tyle informacji, że nie wiem aż jak Ci pomóc. Repair. Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno. Udostępnij ten post Link to postu
Pau 507 24h with MPC Postwriter Zgłoś post #3 Napisano Styczeń 7, 2011 Repair, to byłby dobry pomysł. A jak wyskakuje ci errorWoW, to możesz podać jego treść. Udostępnij ten post Link to postu
Menddor 221 MPC Popular User Postwriter Zgłoś post #4 Napisano Styczeń 7, 2011 error #132 jest związany z małą ilością ramu. Reapir nie pomoże. Dokup ram lub zmniejsz efekty w grze. Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #5 Napisano Styczeń 7, 2011 Mam 2GB Ram I Pracuje na win 7 i efekty sa na low Udostępnij ten post Link to postu
Pau 507 24h with MPC Postwriter Zgłoś post #6 Napisano Styczeń 7, 2011 Jak teraz czytałem o tym na stronie WoW'a to pisało, że trzeba zrobić update, ale ty grasz pewnie na privie. Więc update'a nie da się zrobić. @Edit. Polska strona blizzarda : "obawiam sie, ze problem lezy tu w sprzecie tzn. bledach na dysku twardym(najbardziej prawdopodobne) lub bledach w pamieci RAM" Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #7 Napisano Styczeń 7, 2011 A Może Reinstall Systemu by pomogł Bo moge w każdej chwili zmienic na xp? Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #8 Napisano Styczeń 7, 2011 (edytowany) a jak moge np oczyscic pamiec ram bo sie wyswietla ze problemy z memory @post warned Edytowano Styczeń 7, 2011 przez SejBes Udostępnij ten post Link to postu
Menddor 221 MPC Popular User Postwriter Zgłoś post #9 Napisano Styczeń 7, 2011 Na każdym serwerze tak masz, czy tylko na jednym? Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #10 Napisano Styczeń 7, 2011 Na każdym Udostępnij ten post Link to postu
Pau 507 24h with MPC Postwriter Zgłoś post #11 Napisano Styczeń 7, 2011 Reinstall WoW'a i odpalaj ze zgodnością z XP ! Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #12 Napisano Styczeń 7, 2011 Ja nie mam Instalki wowa tylko prosto z kompa kolegi to jest jak mailem win xp to dzialalo wszystko bez zarzutu Udostępnij ten post Link to postu
Pau 507 24h with MPC Postwriter Zgłoś post #13 Napisano Styczeń 7, 2011 To może wróc na XP, ale powinna wystarczyć zgodność z XP, i jako administrator. A zawsze tak miałeś na 7 ?! Czy wcześniej grałeś normalnie na 7 ?! Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #14 Napisano Styczeń 7, 2011 Jeszcze Wtedy mialem xp i nie testowalem wowa wiec pewnei by bylo tak samo Udostępnij ten post Link to postu
Pau 507 24h with MPC Postwriter Zgłoś post #15 Napisano Styczeń 7, 2011 Jeszcze Wtedy mialem xp i nie testowalem wowa wiec pewnei by bylo tak samo Skoro nie działa ci na 7, to reinstall na XP. Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #16 Napisano Styczeń 7, 2011 Napisze Czy sie narprail czy nie Udostępnij ten post Link to postu
Pau 507 24h with MPC Postwriter Zgłoś post #17 Napisano Styczeń 7, 2011 Ok, znalazłem rozwiązanie znajdz WoW.exe PPM -> Właściwości. W element docelowy masz np : "C:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe" dopisz do końcówki -OpenGL Będzie wyglądać tak : C:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe -opengl Pozdro ! Udostępnij ten post Link to postu
SejBes 32 Początkujący II ProUser Zgłoś post #18 Napisano Luty 14, 2011 Raczeh Do zamkniecia cos zle sie przeniosło Udostępnij ten post Link to postu
Polecane posty