B4kar159 1 Debiutant III Members Zgłoś post #1 Napisano Styczeń 7, 2011 Siemka szukam hacka co jak na wolnym się walnie kolesia 1/2 to wywala go z serva... Da ktoś link? Dla szamana. Udostępnij ten post Link to postu
nowy11994 10 Debiutant Members Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 7, 2011 Watpie czy jest jeszcze kick hack (jak cos to dziala tylko na privach ) Udostępnij ten post Link to postu
B4kar159 1 Debiutant III Members Zgłoś post #3 Napisano Styczeń 7, 2011 Właśnie chcę na priva Udostępnij ten post Link to postu
ZAHON 604 MPC Popular User Postmaker Zgłoś post #4 Napisano Styczeń 7, 2011 Jest możliwość takiego czegoś zrobienia w niebieskich. Najpierw pobierasz sobie jakiegoś 1HK potem podmieniasz pliki, następnie ściągasz ze strony kamera pliczek jinno bez strefy(coś takiego). I masz! Udostępnij ten post Link to postu
B4kar159 1 Debiutant III Members Zgłoś post #5 Napisano Styczeń 7, 2011 ale gdzieś było na forum że się ściągało 2 pliki podmieniało się i już... Bo Twojej metody nie czaję Udostępnij ten post Link to postu
jargen12 140 MPC User Postmaker Zgłoś post #6 Napisano Styczeń 7, 2011 ja tez poprosze bo ciagle kickaja jak wale metina na evencie beda + i 5 Bobu1393 i R4sT1 zareagowali na to 2 Zawsze promocje na sygnatury Udostępnij ten post Link to postu
BezLoginu 435 Bywalec MPC II ProUser Zgłoś post #7 Napisano Styczeń 7, 2011 Nie Istnieje Coś Takiego Ja Znam Pewien Jeden Sposob Piszesz na wołaj Na Pustynie Event [email protected]!! i jak ktoś się teleporta dawaj ciagle Przyjaciel i go kicknie Oktawian1000 zareagował/a na to 1 ZBIERAM - Udostępnij ten post Link to postu
keanu1996 30 Debiutant II Members Zgłoś post #8 Napisano Styczeń 7, 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/185370-bug-1-hit-killer-na-wszystkie-postacie-oraz-na-wszystkie-bronie/page__hl__1hit jesli to to miales na mysli walnij + Udostępnij ten post Link to postu
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się