Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Master ;P

pioterfons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po co to piszesz , zakończcie dyskusje na tmat CM'a bo znowu bedzie glośno o nim (niepotrzebnie)? Ci co kupili Ci maja / czy działa to już jest mało ważne ! Info dla wtajemniczonych tylko i wyłącznie ... NIE ZACZYNAJCIE POSTOW O CM / NIE MOŻNA KUPIC , SPUŹNIŁEŚ SIĘ ^^ . GL :D

Opublikowano
I po co to piszesz , zakończcie dyskusje na tmat CM'a bo znowu bedzie glośno o nim (niepotrzebnie)? Ci co kupili Ci maja / czy działa to już jest mało ważne ! Info dla wtajemniczonych tylko i wyłącznie ... NIE ZACZYNAJCIE POSTOW O CM / NIE MOŻNA KUPIC , SPUŹNIŁEŚ SIĘ ^^ . GL :D

nie podniecaj sie tak bo ja cie teraz zjade mowiac ci ze bylem jednym z pierwszych klientow tego softu i nawet mialem wersje specjalna and? oh ale jestem pro omg <_< a ludzie beda pisac o nim ile chca i co chca i ty masz tu gowno do gadania -_-

Info dla wtajemniczonych tylko i wyłącznie

ty chyba nie mowisz o sobie ^_^:lol: ? daje 99% ze nie odpalisz cm na globie

@temat

cm dalej dziala ale zeby go odpalic trzeba miec juz jakas wyszerzona wiedze o mu w sensie hacking ;) a co do samego kupna no niestety ale cheat wylecial juz z obiegu i jedynie co to mozesz na necie znalesc jego demo -> ewentualnie sprobowac scrackowac co napewno nie bedzie latwe o ile mozliwe :)

2006-2010

Opublikowano

Kurde Miałem dwie wersje tego hacka :) ale Zmieniałem kompa i zbita ;( ahhh myślałem ze sobie jeszcze pozabijam w crywolf ;)