Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do doświadczonych graczy odnośnie zręczności :) Bo wiem że zręczność wpływa na liczbe zbieranych puszek ale zastanawiam się czy wpływa też na walkę a jeśli tak to w jaki sposób ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bzdura, gdy masz więcej zręczności nie zbierasz więcej puszek, a możesz zebrać nowe rupiecie, rupiecie można znaleźć od danego poziomu zręczności. Zręczność wpływa na walkę owszem, dodaje punkty do att i def np. gracz 1 : att 400, def 350, dex 120 = 870 w całości gracz 2 att 401 def 349 dex 100 = 850 w całości = gracz 1 wygrywa.

Opublikowano

A co Ty nie powiesz wybierając się na zbieranie puszek :

To jest ukryta treść, proszę

% zbieranych puszek pewnie rośnie od ataku ;o ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

By najlepiej mieć wyszkolonego menela, musisz mieć najwięcje zręczności np. 100 att 100 att masz, i 125 dex. Lepiej nie szkolić po 125 dex, bo masz tylko więcej puszke, a powinienies wtedy atakowac, jak masz 125 dex to znajdziesz najlepszy rupiec, i pozniej tylko att def.

Opublikowano

Cóż, sry mój błąd. Nie wiedziałem, nie było tego kiedyś. Dzięki za zwrócenie uwagi TDK2.

Jak nie bylo jak to od zawsze bylo od poczatku menelgame, wiec nie wciskaj tutaj kitu i nie nabijaj sobie postow skoro nic o tej grze nie wiesz. To ze moze grales miesiac to nic nie znaczy. Bo np: ja gram w to w ciul czasu w kwietniu bedzie 3 lata i znam ta gre od podstaw, wiec jesli chcesz zablysnac to gdzie inndziej nie tutaj. Nie nabijaj postow i nie wprowadzaj nikogo w bład.

A co do szkolenia zrecznosci, Ksztalc tak att i def rowno i dex do 125 mozesz najpierw dex do 125 i troche walczyc ale pamietaj rowno def z att potem będzie ci dużo lepiej uwierz mi

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano (edytowane)

Zrecznosc podwyzsza znajdowane puszki oraz ksztalc ją tylko do 125poziomu bo tam wtedy znajdziesz I'WINA i tyle z resztą tu masz wszystko reklama mozesz zadac pytanie w dzialae Pytania/Poblemy zwiazane z gra i my ci dobrze doradzimy

Edytowane przez M@niek