rafi357 1 Debiutant II Members Zgłoś post #1 Autor tematu Napisano Styczeń 6, 2011 Siema, Gdy wlaczam launchera gry NFS World to wyskakuje taki blad https://img338.imageshack.us/i/beztytuufar.png/ Reinstalowalem kilka razy, instalowalem na innych urzytkownikach komputara, reinstalowalem directx'a lecz nie pomoglo. Co moze byc z tym nie tak? Wczesniej dzialalo wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu
NuclearSun 211 Janko Muzykant Postwriter Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 6, 2011 Piarat? Czy orginal? Udostępnij ten post Link to postu
rafi357 1 Debiutant II Members Zgłoś post #3 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 Sciagniety z oficjalnej strony NFS World, nie wiem do czego to zaliczyc Udostępnij ten post Link to postu
NuclearSun 211 Janko Muzykant Postwriter Zgłoś post #4 Napisano Styczeń 7, 2011 Nie po prostu myślałem że z neta jakaś poboczna strona, a tam się często zdarza że jakieś badziewie... Udostępnij ten post Link to postu
yt2sf 494 Debiutant Members Zgłoś post #5 Napisano Styczeń 7, 2011 jakiego masz kompa? może to być przyczyna małej ilości ramu , lub windowsem oraz service pack'iem ... Udostępnij ten post Link to postu
xXAsparteXx 776 Karmazynowy Piekarz Postwriter Zgłoś post #6 Napisano Styczeń 7, 2011 SP3 jest? Udostępnij ten post Link to postu
Pau 507 24h with MPC Postwriter Zgłoś post #7 Napisano Styczeń 7, 2011 A jest najnowszy Update ?! Też tak miałem gdy uruchamiałem grę a nie instalowałem Update na początku. Udostępnij ten post Link to postu
rafi357 1 Debiutant II Members Zgłoś post #8 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 jakiego masz kompa?może to być przyczyna małej ilości ramu , lub windowsem oraz service pack'iem 3gb ramu, win xp, sp3. wczesniej dzialalo, to tak nagle sie stalo po wylaczeniu kompa. A jest najnowszy Update ?!Też tak miałem gdy uruchamiałem grę a nie instalowałem Update na początku. to jest sam launcher. gdy sie go wlacza on sciaga cala gre i aktualizacje. juz uprzedzam, bez niego raczej nie bedzie mozna odpalic gry Udostępnij ten post Link to postu