marbizmen 2 Debiutant Members Zgłoś post #1 Autor tematu Napisano Styczeń 6, 2011 Witam gram na shinsoo i łowie 3 postaciami ryby nie chce zeby szybko zbanowali te konta wiec gdzie najlepiej lowic ryby? gdzie nikt nie chodzi prosze o wyslanie screena z mapka i zaznaczonym miejscem na PW za wyslanie bede codziennie wstawiał komus + badz jak kto woli - 4Story Moje TuT'y Opis skilli wszystkich postaci oraz co zrobic by byc najlepszym w swojej profesji Udostępnij ten post Link to postu
UppsiK 904 :) exModerator Zgłoś post #2 Napisano Styczeń 6, 2011 Njlepiej wejsc na em2 w darmowej godziniemi pojsc gdzies w gory gdzie inni bez wh nie dojda i tam lowic Udostępnij ten post Link to postu
EmpiUfo 1134 Flusha.exe MPC Winner Zgłoś post #3 Napisano Styczeń 6, 2011 yyy em jest za free teraz bynjmniej ja nic nie wykupiłem a mam za free jeszcze 4dni wiec idz w góry Udostępnij ten post Link to postu
marbizmen 2 Debiutant Members Zgłoś post #4 Autor tematu Napisano Styczeń 6, 2011 ale em2 dziala tylko w wyznaczonych godzinach jak wyloguje sie postacia to ona dalej bedzie stac w tych górach? 4Story Moje TuT'y Opis skilli wszystkich postaci oraz co zrobic by byc najlepszym w swojej profesji Udostępnij ten post Link to postu
Bezee Boy 79 Początkujący III ProUser Zgłoś post #5 Napisano Styczeń 6, 2011 Nie, przerzuci ci postać do m2 na środek. Liczę na + Sygnatura by AdamS12 Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje. Tutorial Jak zrobić spolszczenie Udostępnij ten post Link to postu
Bezee Boy 79 Początkujący III ProUser Zgłoś post #6 Napisano Styczeń 7, 2011 Chyba że pasowało by ci na wężowym polu o tutaj. Ja tam łowiłem gdy jeszcze EM2 był darmowy i ani razu bana nie dostał łowiąc w tamtym miejscu. Sygnatura by AdamS12 Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje. Tutorial Jak zrobić spolszczenie Udostępnij ten post Link to postu
jargen12 140 MPC User Postmaker Zgłoś post #7 Napisano Styczeń 7, 2011 ja polecam w oazie tylko uwazaj na zolwia Zawsze promocje na sygnatury Udostępnij ten post Link to postu
marbizmen 2 Debiutant Members Zgłoś post #8 Autor tematu Napisano Styczeń 7, 2011 tylko + tego fb co urzywam mozna lowic w ziemi wiec do oazy nie musze isc znalazlem ciekawe miejsce w m2 ;p wcale mnie nie widac dziekuje za odpowiedzi wszyscy dostajecie+ 4Story Moje TuT'y Opis skilli wszystkich postaci oraz co zrobic by byc najlepszym w swojej profesji Udostępnij ten post Link to postu
BezLoginu 435 Bywalec MPC II ProUser Zgłoś post #9 Napisano Styczeń 7, 2011 1.Łów Na EasyMetin2 2.Łów w Dolinie Lub w M2 ZBIERAM - Udostępnij ten post Link to postu